R
rafalek940
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 27
- Autor Autor
Według radcy prawnego nie doszło między nami do umowy kupna-sprzedaży. Zgodnie z regulaminem: "Zakazane jest dokonywanie zmian w opisie Transakcji przez Sprzedającego, które stanowią zmianę właściwości Towaru."Licytowany sprzęt to rower z ramą columbus a to co otrzymałam posiada dużo gorsze komponenty. Zatem doszło do przywłaszczenia przez Pana moich pieniędzy.Wobec tego dalej skorzystam z pomocy prawnej.
1. Zgłoszę sprawę na policję - zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa
2. Adwokat przygotuje pismo - kodeks postępowania cywilnego
Po zgłoszeniu sprawy na policję rozpocznę z Panem spór na allegro.
To jest odpowiedz Kupującego do mnie.
Czyli na postawione wyżej zarzuty nie mam się przejmować ? Przepraszam ale rzadko mam doczynienia z takimi historiami prawnymi. Osobiście zapis który nadmienia kupujący uważam że obowiązuje tylko wtedy kiedy poprawke opisu dałbym po tym jak on zalicytował towar, a nie przed.
1. Zgłoszę sprawę na policję - zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa
2. Adwokat przygotuje pismo - kodeks postępowania cywilnego
Po zgłoszeniu sprawy na policję rozpocznę z Panem spór na allegro.
To jest odpowiedz Kupującego do mnie.
Czyli na postawione wyżej zarzuty nie mam się przejmować ? Przepraszam ale rzadko mam doczynienia z takimi historiami prawnymi. Osobiście zapis który nadmienia kupujący uważam że obowiązuje tylko wtedy kiedy poprawke opisu dałbym po tym jak on zalicytował towar, a nie przed.