adi2327
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 79
Witam jakis czas temu wystawilem telefon na aukcji, zadzwonil do mnie facet i powiedzial ze chce kupic ale wplaci mi kase tj 300 zl i pozza allegro chce to zalatwic, wplacil lecz bez przesylki. Postanowilem czekac az dosle, potem wystawilem telefon na allegro i go sprzedalem normalnie. Troche glupio wyszlo bo gosciu dlugo czekal na ta kase bo potem wyjechalem zza granice i o tym nie myslalem. Jak wrocilem to dostalem wezwanie na policje powiedzialem ze czekalem na ta kase i sprzedalem ten telefon przez allegro wyjechalem zza granice i ze facet sie nie kontaktowal. W kazdym razie policjant mi dal dane tego goscia i zaraz mu przelalem te pieniadze na jego konto.
Dzis mi dzwnoni ze prokurator chce mi postawic zarzut jednak w tej sprawie. i policjant mowi ze chce mnie jeszcze przesluchac na komendzie 2 wrzesnia, nigdy nie bylem karany i nie oszukalem nikogo. Nie wiem oco on chce mnie spytac jeszcze ten Policjant. Facet dostal kase i powinno byc wszystko ok. Co mozecie mi poradzic zebym mowil na policji zeby prokurator nie chcial mi postawic zarzutu ?? Nie WIEM CO MAM ROBIC ??
Dzis mi dzwnoni ze prokurator chce mi postawic zarzut jednak w tej sprawie. i policjant mowi ze chce mnie jeszcze przesluchac na komendzie 2 wrzesnia, nigdy nie bylem karany i nie oszukalem nikogo. Nie wiem oco on chce mnie spytac jeszcze ten Policjant. Facet dostal kase i powinno byc wszystko ok. Co mozecie mi poradzic zebym mowil na policji zeby prokurator nie chcial mi postawic zarzutu ?? Nie WIEM CO MAM ROBIC ??
Ostatnia edycja: