Allegro - zmiana opisu przedmiotu

• Autor wątku Autor wątku yamahabulka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Y

yamahabulka

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam
specjalnie się zarejestrowałem na forum , mam taki problem.
Wystawiłem na sprzedaż nokię e52 , wszystko było ok , 2 dni przed zakończeniem aukcji okazało się że zaczął szwankować guzik.
Dopisałem do aukcji i pojawiło się to jako "dodane dnia x o godzinie x " że jest sprawa z tym guzikiem i jezeli ktos chce odwolac ofertę w zwiazku z tym to ok , dwie osoby odwołały. Ale zaczeli zbiegać się inni licytujący , wreszcie telefon został sprzdany - oferta kupujacego została złożona dzien po dodaniu przeze mnie opisu i uszkodzonym guziku , i teraz ten facet straszy mnie policją , itp że sprzedałem mu uszkodzony towar , a po prostu wykazał się on brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem , a jak już mówiłem nie dodałem tego opisu minute przed zakonczeniem ale długo przed , i ten pan licytował już z dodanym opisem , szukałem w regulaminie i nic nie ma , jak to wygląda prawnie ? może mnie straszyć i wystawić negatywa ? przecież nic nie było zatajone ! z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam

Negatywa może ci wystawić, ale oprócz tego nic nie może zrobić. Jeśli dodałeś odpowiednią informację to możesz być spokojny - to, że on nie przeczytał dobrze jest jego problemem.

Powrót