A
alicjahr
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 30
witam pisałam juz o mojej historii ale w skrócie powiem tak zakupiłam pae rzeczy na allegro przelewu dokonał moj chlopak który jest za granicą i bedzie za 3mies otrzymałam rzeczy wystawiłam pozytywny komentarz za tranzakcje i taki tez dostałam w zamian a po paru tygodniach sprzedajacy nęka mnie meilami że nie dostał wpłaty i mam wpłacić pieniądze poszłam do tego punktu ale po jakis wyciąg ze pieniążki zostały wpłacone bo kwitów po takim czasie juz nie miałam na co mi odp ze nie moga mi ich dac bo musi byc osobiście moj chłopak. dziś dostałam email ze ta kobieta zgłosiła mnie na policje i ze bedą u mnie w 7dni nie wiem czy mnie straszy czy zrobiła to na pradę ale bardzo sie denerwuje. czy nie powinna mi (zakładając ze zrobiła tak na pradę wysłać wyciągu ze swojego konta czy wpłata została odnotowana albo pisma o wpłate) strasznie sie denerwuje bo pieniadze wpłaciłam (regulamin allegro mowi zreszta sam ze towar wysyła sie po otrzymaniu wpłaty lub za pobraniem) pisałam do allegro ale odp mi że oni nie są strona w tranzakcji czy ta kobieta mogła mnie zgłosić na policję? czy tylko tak mnie straszy aby wyłudzić pieniązki?prosze o odp