ALLIANZ , proba wyludzenia czy balagan ? co robic ?

• Autor wątku Autor wątku kraja69
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kraja69

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
w lipcu kupilem samochod, ktory posiadal OC do polowy wrzesnia i mial numer rej. AAAAAA.. miesiac pozniej sprzedalem go, jeszcze nie przerejestrowalem nawet, po czym wyslalem do ALLIANZ kopie umowy kupna sprzedazy przed zakonczeniem polisy, byla do 1polowy wrzesnia.. dzisiaj dostalem wezwanie do zaplaty z alliazn, niby przedluzyli umowe na mnie, rozumiem ze pewnie maja balagan i nie zawuazyli ze wyslalem i umowe, ale co gorsza mam niby zaplacic za okres ubezpieczenia od 03.2008 do 03.2009 za pojazd o numerach BBBBBB o ktorych pierwsze slysze.. Czy ktos mial podobny problem ? co mam z tym zrobic ? bo przeciez im nie zaplace za cos co wedlug mnie mnie nie dotyczy, Zakupilem auto o numerach AAAAAA z polisa do 09.2008, sprzedalem, powiadomilem ich o tym, a teraz mam zaplacic za ubezpieczenia pojazdu o numerach BBBBBB od 03-2008 do 02-2009.. Tylko model i marka auta sie zgadza.. CO moge z tym zrobic ? z gory dzieki

a był pan u ubezpieczyciela spytać się dlaczego każą panu płacić za inny pojazd?

Powrót