Ocena jakości usług prawniczych
Szanowni Państwo,
bardzo proszę o pomoc! Jestem studentką V roku psychologii na Wydziale Nauk Społecznych Uniwersytetu Gdańskiego. Jestem również absolwentką prawa WPiA UG i praktykującym prawnikiem.
W ramach tegorocznej pracy magisterskiej, podjęłam się
stworzenia narzędzia do badania satysfakcji z usług prawniczych. Poniżej znajdą Państwo pierwszą wersję kwestionariusza, która powstała w oparciu o pogłębione wywiady indywidualne, przeprowadzone z osobami mającymi do czynienia z tego rodzaju usługami.
Jeżeli kiedykolwiek korzystali Państwo z usług prawniczych i chcieliby Państwo podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami, bardzo proszę o wypełnienie kwestionariusza, znajdującego się pod tym linkiem:
[B]https://goo.gl/forms/YZ2r4ArBA5fKnoS53[/B] .
Wypełnienie ankiety zajmuje ok. 10-15 min. Zaznaczam, że badaniu podlega jedynie ocena jakości usług - nie ma pytań dotyczących przedmiotu ani przebiegu sprawy. Podkreślam również, że badanie jest w pełni anonimowe, a jego wyniki analizowane będą wyłącznie na poziomie grupowym.
W razie wszelkich pytań związanych z uczestnictwem w badaniu badź jego wynikami, proszę o wiadomość.
Z góry serdeczie dziękuję za pomoc i udział w badaniu!