Aplikacja komornicza 2010

• Autor wątku Autor wątku Łokitoki
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Jest udało się 127 pkt ja nie mam zbyt wielkiego wyboru jeśli chodzi o komorników jestem z małej miejscowości dwa rewiry żadnego aplikanta i asesora ale będe biegać jak skończe porady u siebie udzielać POZDRAWIAM WSZYTKICH ZDAJĄCYCH ZE MNA W KRAKOWIE

problem w tym ze musze zwolnic sie z obecnej pracy:) a musztardy chyba nie bedzie bo w mojej miejscowosci z miejscami akurat problemu nie ma

118 :) jak mówi mój mąż wynik może nie jest najlepszy ale za to chyba najszybciej napisałam test :D maż aż zbladł jak wyszłam tak szybko z sali a ja byłam taka zestresowana ,że po otwarciu testu już chciałam wyjść 8-)

ja 121 ;-) i jako drugi wyszedłem ;-) prosta sprawa, wiem to zaznaczam, nie wiem to strzelam, nie widziałem sensu siedzieć i myśleć albo podpatrywać u innych ;-)

warloard jesteś ze Śląska? Jeżeli tak to pewnie spotkamy się na zajęciach ;)

tak jestem, dokładnie z Bytomia. A ty? Tak w ogóle kończyłaś UŚ?

Radzę się zastosować do sugestii Bartaty - będzie konkurencja. Teraz dopiero zaczyna się dla was prawdziwa część zadania. Abstrahując już od wszelkich stresów - chciałbym złożyć serdeczne gratulacje wszystkim, którzy spełnili przesłankę art. 29 ust. 1 pkt 2 uoksie. :)

jestem z Podbeskidzia a kończyłam UW

Ostatnia edycja:
Przepraszam z góry za pytanie ale jak wygląda sprawa z zajęciami gdzie takowe mają miejsce? Ja zdawałam egz w Krakowie z tego co widzialam na stronie rady zajęcia mają miejsce dwa razy w miesiącu. Chodzi mi o to czy wszyscy aplikanci maja je w Krakowie?

nie we właściwej izbie ja np w Katowicach z tego co wiem zajęcia są dwa razy w miesiącu piątek sobota

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót