D
damien87
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Zmiana patrona aplikacji jest możliwa tylko w obrębie tej samej izby, zmiany tzn. przejście do innej izby jest wykluczone.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w realnym świeciekom86 napisał:Wybacz lokata, ale dla mnie to jest coś dziwnego, żeby swój prywatny samochód zajeżdżać do celów służbowych.
michupocichu napisał:Rott379 - z ciekawości : jesteś aplikantem, studentem czy kimś innym ?
Pytanie ...
Rott319 napisał:mało obeznanym studentem, który skłania się ku aplikacji komorniczej, dlatego też takie pytania zadaję
Witamy w realnym świecie
Talib220 napisał:Kod:Witamy w realnym świecie
czyli w jakim..? w świecie murzynów? uważa Pan,że to w porządku, że pracodawca oczekuje/wymaga od aplikanta użytkowania, a czasem zakupienia własnego samochodu? według mnie jest to dalece niestosowne..
warloard napisał:Jutro pierwszy dzień w pracy. Dzisiaj Pan komorniki do mnie dzwoni i mówi :" proszę ubrać się jakoś normalnie bo jedziemy w teren". Szczerze mówiąc, mocno się zestresowalem.![]()
Rott319 napisał:Opowiedz Nam potem, jak to jest chodzić "po kolędzie" w październiku![]()