Aplikacja komornicza

• Autor wątku Autor wątku Bartata
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Wszystkie komisje egzaminacyjne udostępniły wyniki na stronach internetowych tylko nie Kraków :( Chyba jednak trzeba będzie czekać do jutra na wyniki. Dobrych ludzi w tym kraju jest coraz mniej. Niestety.

napiszcie mi swoje numery kodu na priv, mam kolegę w krk zaraz tam będzie i sprawdzi. Niestety nie zrobi zdjęcia bo zgubił telefon i ma jakiś kiepski bez aparatu :/

Jadę do krk zrobię fotkę i wrzucę jak dam radę z pozycji telefonu!
Jak nie to wszystkie te wyniki podam wam tutaj w poście! (te ok które proście)
Do krk mam 80 km więc za godzinkę dojadę
Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to że ja wiem jaki jest mój wynik ale nie wierzę :)

Może ktoś chłopaka odciąży...może ktoś jednak mieszka w samym Krakowie?
80km to szmat drogi jak na to żeby sprawdzić w zasadzie nie swoje wyniki...:rolleyes:

magda3666 , rott - nie jesteście aby z Krakowa?

Ostatnia edycja:
Wiele osob nie przekroczylo progu 100 pkt, jak rowniez dla wielu 90 pkt bylo nie do zdobycia. Tym co zdali gratuluje sobie rowniez:). Zycze wiele wytrwalosci w poszukiwaniu patrona dla tych co go jeszcze nie posiadaja bo napewno bedzie to nie lada wyzwanie przy ilosci jaka napewno uzyskala pozytywny wynik.

A teraz pytanie do wszystkich szczęśliwców :winko:- nie orientujecie się jak teraz wygląda dalsza procedura?? tzn. czy należy złożyć jakieś podanie do Rady, wskazać swojego już obranego patrona ...? :)

widze ze poradzililscie sobie juz. w takim razie pozdrowienia ze slonecznego krakowa :)

Margooo napisał:
A teraz pytanie do wszystkich szczęśliwców :winko:- nie orientujecie się jak teraz wygląda dalsza procedura?? tzn. czy należy złożyć jakieś podanie do Rady, wskazać swojego już obranego patrona ...? :)

póki co, grzecznie czekamy na uchwałę rady, szukając w tzw. "międzyczasie" patrona:)

Czy w Gdańsku została wywieszona lista kodów wraz z punktami jakie się zdobyło, czy jest to również tylko lista z nr kodu i dopiskiem-pozytywny,negatywny tak jak w necie? Dziękuje z góry za odp.

Gratuluję wszystkim :)

Ostatnia edycja:
No udalo sie!

Czsa powoli zabierac sie za podpisywanie umowy i start z praca :)

Hm co do Apelacji Gdańskiej to jestem ciekaw ile "szczęśliwców" ma już patrona?
Jeśli ktoś szuka patrona w Bydgoszczy to piszcie na prv

Jak u Was wygląda sprawa z szukaniem patrona ?

-u mnie dość kiepsko, byłem u wszystkich w mieście i raczej nie zapowiada się żeby któryś mnie przyjął...

Kiedy można się spodziewać uchwały odnośnie zdanego egz? i co dalej w związku z tym?

-chodzi mi o to do kiedy należy złożyć wniosek o wpis na listę aplikantów bo na str izby tego nie widzę...

Można zmienić rejonizację ? Jeżeli podlegam pod Wawę a chcę spróbować jeszcze poszukać patrona w apelacji gda ?

Oto najświeższe info z Izby Gdańskiej:

1. Czekamy na uchwałę rady (podobno powinny nadejść jeszcze w tym tygodniu)
2. W terminie (najbezpieczniej) do końca listopada składamy:
- wniosek o wpis na listę aplikantów - tj. jedno zdanie w stylu "Zwracam się z uprzejmą prośbą o wpis na listę (...) w związku z otrzymaniem pozytywnego wyniku (...), na podstawie uchwały takiej to a takiej..." itd., itp.
- oświadczenie patrona, w którym zobowiązuje się do zatrudnienia Jana Iksińskiego w charakterze aplikanta komorniczego z dniem 1 stycznia 2013 r. (ta data jest ważna)
- oświadczenie o tym, że nie było się karanym za przestępstwo/p. skarbowe i również, że nie toczy się przeciwko mnie postępowanie w w/w sprawie...
- zaświadczenie o niekaralności (po raz wtóry:mad:)

Jeżeli kogoś poinformowano inaczej albo coś pokręciłam - pisać:)

Do moderatorów sugestia - może otwórzcie podobny wątek jak w zeszłym roku: "dla tych co zdali", ponieważ pojawia się wiele wątpliwości (jak co roku zresztą:), a nie ma co robić tutaj bałaganu..

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót