ibrahimovic777
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 52
Do mnie tez dzisiaj przyszło 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ggossiaa napisał:Ponawiam pytanie, czy ktoś ma informację, jak wygląda rozpoczęcie apl. ogólnej będąc jednocześnie na urlopie dziekańskim na apl. radcowskiej?
malwina.a napisał:Ja jestem z Warszawy i dzisiaj dostałam list![]()
M.T. - skąd masz informacje o konieczności dostarczenia odpisu dyplomu? Ja przesłałam zaświadczenie o zdaniu egzaminu magisterskiego i ukończeniu studiów (dyplom dostałam dopiero w drugiej połowie lipca). W liście z KSSiP nie ma nic na ten temat.
M.T. napisał:Czytałam na forum rocznika 2010-2011. Ludzie pisali, że kazali im dostarczać odpisy.
Naimad24 napisał:Dzwoniłem dziś do KSSiP w sprawie odpisów dyplomów. Pani była uprzejma zadzwonić i zapytać o decyzję w tej sprawie.
Wystarczające jest zaświadczenie o ukończeniu studiów wyższych o ile wyszczególniono, że obroniona została praca magisterska, ale zaświadczeń bez takiego wyszczególnienia to chyba nie ma, bo wzór jest raczej taki sam dla wszystkich Uczelni?
To tyle.
Pozdrawiam![]()