Areszt Śledczy Białołęka

• Autor wątku Autor wątku anonim.anonim
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

anonim.anonim

Witam! Mam problem miałem odpracować kare ograniczenia wolności 12 miesięcy po 30 godzin w miesiącu. Nieodpracowałem tej kary. Dwa razy miałem posiedzenia w Sądzie i zadrugim razem się Sąd nie zgodził żebym odpracował tych godzin.
Napisałem do Sądu Okręgowego o dozór elektroniczny Sąd Okręgowy się nie dał mi dozoru bo nie pracowałem wtedy. Złożyłem skarge do Sądu Apelacyjnego o ponowne posiedzenie bo podjołem prace dałem umowe zlecenie, ale nie wiem dlaczego Sąd Apelacyjny tesz się nie zgodził.
Wczoraj dostałem wezwanie do Aresztu Śledczego na Białołęke na 23 grudnia.
Na co mam tam się przygotować. Czy będe miał tam przesrane przez współwięźniów?

No jak będziesz ich obrażać i prowokować to chyba nic dziwnego, że będą "dokuczać".
anonim.anonim napisał:
Czy będe miał tam przesrane przez współwięźniów?

Jak będziesz się normalnie zachowywać to nie.

Przepraszam. Nie wytrzymalem. To zart :-) sluchaj no napewno beda patrzyc na Ciebie cos za jeden i beda Cie wypytywac za co trafiles do wiezienia ale raczej nic nie powinno Ci sie tam stac chyba ze bedziesz cwaniakowal

Bo każdy mówi że jestem wysoki przystojny chłopak.
Żeby mnie tam nie zgwałcili.

Hmmm mój nos mi mówi, że mamy trollera na forum, albo kogoś kto się za dużo filmów naoglądał.

anonim.anonim napisał:
Bo każdy mówi że jestem wysoki przystojny chłopak. Żeby mnie tam nie zgwałcili.
Daj fotkę na forum. Może akurat znajdzie się ktoś, kto oceni czy powinieneś się obawiać.

Świeta za kratami na pryczy w drelichu ciekawa perspektywa ale jak sie robic nie chciało to mozesz posiedziec

Czy to prawda że jak nie stawie się na czas, do aresztu śledczego 23 grudnia to mogą przyjść nawet w Wigilie o 6.00 rano po mnie? Czy po jakim czasie mogą przyjść po mnie.

Bez przesady. Mysle ze jak sie zglosisz 27 grudnia to do tego czasu nikt nie bedzie Cie szukal

Bo ktoś mi tak powiedział.
Że mogą mogą nawet o 6.00 rano przyjść nawet w Wigilie. B chciałbym Święta z rodziną spędzić.

Ale jak się nie stawie na czas, to chyba się nic nie stanie. Przeciesz Sądy w Święta są zamknięte.

Tylko obawiam się żeby mi tam więźniowie nie dokuczali. Żebym mógł tam spokojnie przesiedzieć. Te całe pół roku

Jakie moge zabrać ze sobą żeczy do aresztu śledczego.
Takie najpotrzebniejsze na codzień.

Powrót