Areszt Śledczy Służewiec

• Autor wątku Autor wątku Izulka_75
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
I

Izulka_75

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
9
Witam,czy jest tu ktoś kto bywa w aś Służewiec? i mógłby odpowiedzieć na kilka pytań.

Zadaj pytanie. Na 99% znajdzie się taki ktoś..

Gdzie zadać takie pytanie,bo nie mam pojęcia jak się poruszać po forum?

Właściwie to co chciałam wiedzieć już się dowiedziałam,bo byłam dziś w AŚ Służewiec😀

Izulka_75 napisał:
Właściwie to co chciałam wiedzieć już się dowiedziałam,bo byłam dziś w AŚ Służewiec😀

... ale jestem egoistką i nie napiszę o tym na forum by ktoś inny, kto tak jak ja będzie szukał informacji może mógł się dowiedzieć przed wizytą w "kryminale".

forg napisał:
... ale jestem egoistką i nie napiszę o tym na forum by ktoś inny, kto tak jak ja będzie szukał informacji może mógł się dowiedzieć przed wizytą w "kryminale".

Rzeczywiście bardzo trafione stwierdzenie.
W zasadzie informacje zawarte na stronie "kryminału" zostały tylko potwierdzone przez Pana w okienku "paczki" na Kłobuckiej,więc póki co zapewne nic nowego nie wiem jako "świeżak".
Czyli widzenia dla tymczasowo aresztowanych w środę i trzecią niedzielę miesiąca za zgodą organu prowadzącego. Ilość widzeń w miesiącu i ilość osób na widzeniu uzależniona od zgody organu prowadzącego.
Podać można jednorazowo bez zgody,talonu 5 par skarpetek,5 par majtek,5 sztuk podkoszulek na ramiączka. No i paczka żywnościowa przysługuje raz w miesiącu,najproście jest złożyć zamówienie na paczkę w okienku aresztu "paczki" wraz z dowodem wpłaty za zamówione artykuły,najszybciej dotrze do skazanego. Pan w okienku daje listę artykułów dostępnych w kantynie wraz z drukiem zamówienia.A co do reszty artykułów,czyli inne ubrania czy art. higieniczne musi być zgoda,talon. No a korespondencja każdy wie,najpierw cenzura prokuratora bądź innego organu dopiero do adresata także wszystko się w czasie przedłuża.

Powrót