ARESZT ŚLEDCZY WE WROCŁAWIU

• Autor wątku Autor wątku goscha1980
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Re: Areszt śledczy we wrocławiu

hejka jezeli nie masz 15 lat to musisz byc pod opieka doroslych z drugiej strony to sie zastanow nad wszystkim pozdrawiam

Mam 16 lat. I ciągle się zastanawiam..
Pozdrawiam :)

zalejka94 napisał:
Mam 16 lat. I ciągle się zastanawiam..
Pozdrawiam :)

jak masz 16 lat to możesz już iść sama, do 15roku życia z opiekunem prawnym, swoją drogą będą się na Ciebie dziwnie patrzec z racji Twojego wieku

zalejka94 napisał:
Witam.
Mój chlopak (19l.) został zatrzymany w czerwcu. Siedzi w areszcie na Świebodzkiej. Jestem kompletnie zielona w te sprawy i chcialabym wiedzieć, czy jako osoba niepełnoletnia moge isc na widzenie? Czy muszę mieć zgodę rodzicow? Ile czeka się na sprawę?

oczywiście chłopak musi wpisać Cię na listę odwiedzających

roszę nie pisać posta pod postem, jest funkcja "edytuj"

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Witam jestem mamą skazanego który jest w AŚ świebodzka czy ktoś wie czy tam można spotkać się z psychologiem więziennym bo widze że sama sobie z tym problemem nie radzę jest mi strasznie ciężko ?

Mysle ze trzeba spodkac sie z dyrektorem aresztu...
luśka 1 jak masz ochote to napisz do mnie na wiadomosc prywatna...

Ostatnia edycja:

Gdzie jest lepiej - dla skazanego - na Świebodzkiej czy Kleczkowskiej? Szukam jakichkolwiek informacji... Spotkałam się już ze skrajnie różnymi opiniami. Mój przyjaciel przebywa obecnie na Świebodzkiej, jest już po wyroku, ale prawdopodobnie ma zostać przewieziony do ZK.

Z tego co opowiadał mi mój ukochany to bardziej podobało mu się na Klęczkowskiej,obecnie przebywa na Świebodzkiej i bardzo narzeka.

Mój był kilka tygodni na Świebodzkiej. Samopoczucie miał niezbyt dobre a do tego podobno jedzenie nie za bardzo smakuje.

Jedzenie lipne i funkcjonariusze nie mili... :(

podobno jedzenie raz na 3 dni jest zjadliwe... teraz już wiem... a na funkcjonariuszy nawet nie narzeka...
dziękuję bardzo za odpowiedzi:)

Tak masz racje LULAMAE funkcjonariusze są całkiem w porządku dla osadzonych miałam namyśli funkcjonariuszy,którzy są na bramie i w sali widzeń,ostatnio pojechałam na widzenie z synkiem 5 miesięcznym,w regulaminie jest napisane że matki z dzieckiem jak dobrze pamiętam do lat 7 wchodzą poza kolejnością,niestety tam ta zasada nie obowiązuje weszłam jako ostatnia i wyszłam jako pierwsza bo pokazałam Funkcjonariuszowi punkt w regulaminie który mówi,że matki mają pierwszeństwo.

RE: Areszt śledczy we wrocławiu

Madziorek22 napisał:
w regulaminie jest napisane (...) niestety tam ta zasada nie obowiązuje

W jakim regulaminie? I gdzie nie obowiązuje?

Wisi przy bramie regulamin widzeń panie Forg a nie obowiązuje w AŚ we Wrocławiu,chyba to logiczne bo ten temat poświęcony jest tylko Aresztowi Śledczemu we Wrocławiu jakby pan nie wiedział to dodam jeszcze że Areszt ten znajduje się na ulicy Świebodzkiej dzielnica Podwale :wow::wow::wow:

Madziorek22 napisał:
Wisi przy bramie regulamin widzeń panie Forg a nie obowiązuje w AŚ we Wrocławiu,:

Jak może nie obowiązywać w AŚ we Wrocławiu regulamin widzeń udzielanych w AŚ we Wrocławiu??

Z przykrością muszę stwierdzić,że niestety SW nie stosuje się do tego regulaminu.
:what::what::what:

Jakie są warunki w Areszcie Śledczym we Wrocławiu na Kleczkowskiej?

"klęczki"
jedzenie tragiczne, na przejsciowce pluskwy i karaluchy na celach (tam gdzie jest parkietka; na wykafelkowanych nie ma)

Jednego nie rozumiem dlaczego z aresztu śledczego ze Świebodzkiej przenoszą do aresztu śledczego na kleczkowską :( ?

bo jest przeludnienie, mojego tez tak przeniesli.

LulaMae napisał:
podobno jedzenie raz na 3 dni jest zjadliwe... teraz już wiem... a na funkcjonariuszy nawet nie narzeka...
dziękuję bardzo za odpowiedzi:)

Poleć swojemu, by napisał o dietę muzułmańską z uwagi na zmianę wyznania - poprawi się jakość i ilość znacząco.

Powrót