areszt

• Autor wątku Autor wątku Aga Smyk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Aga Smyk

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Mój chłopak dostał art. 280 paragraf 2!został tyczasowo aresztowany na dwa miesiące.Uzasadnienie było takie że może uciec do Niemiec i że będzie mieszał w śledztwie!minął miesiąc adwokat cały czas obiecał że będzie miał skrócony areszt!Jestem pewna że on nie jest słowny i wogóle nie złożył apelacji!Czy jest możliwość wglądu do takich dokumentów?Czy adwokat na nasze żadanie musi pokazać tą apelacje i ewentualnie negatywną odpowiedz sądu?Istnieje duże prawdopodobieństwo że adwokat nie jest żetelny i nie robi nic w obronie mojego chłopaka!Prosze o pomoc

Jeżeli Pani opłaca tego adwokata, to powinien pokazać.
[cytat:2mvij48s]
adwokat cały czas obiecał że będzie miał skrócony areszt [/cytat:2mvij48s]

Rozbój z użyciem niebezpiecznego narzędzia + handel narkotykami (przeczytałem i inne Pani posty) ? Pani wybaczy, ale w cuda nie wierzę, żaden sąd nie zamieni, w takiej sytuacji, aresztu na łągodniejszy środek.

On ma tylko rozbój a nie narkotyki!on cgciał współpracować i wydał kilka osób które handlują on sam jednak nic z narkotykami nie ma wspólnego tylko chce sie jakoś wybronić i złagodzić swoją kare!

Aaa żle zrozumiałem :), w innym poście Pani pytała o narkotyki, to trochę poprawia sytuację :) Ale rozbój z użyciem niebezp. narzędzia, też nie wygląda ładnie :(

Powrót