Kerimus
Moderator w spoczynku
- Odpowiedzi
- 10 481
U mnie załatwiło dlaczego więc u innych ma nie zadziałać?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A ile czasu minęło od wysłania pisma? 16 października poszedł list a jeszcze po biurkach się poszwęda więc może dwa tygodnie miną zanim cokolwiek ten list uruchomi.Czy to nie powinno załatwić sprawy?
Chyba na forum nie ma nikogo, u kogo byli. Bardzo małe prawdopodobieństwo wizyty, a już sobota wieczór to czysty blef. Po prostu niczym się nie przejmuj, bowiem to własnie jest ich metoda - doprowadzić czlowieka do obłędu.wystraszona26 napisał:dostałam przed chwila smsa ze w sobote bede miala wizyte ich pracownikow. byli u kogoś???????
Czy rzeczywiście tego typu sformułowanie znajduje się w sms-ie?Czy kolejny raz postąpili Państwo nieuczciwie składając fałszywą promesę?
Primo, to niegrzecznie ponaglać użytkowników gdzie inni cierpliwie czekają dniami na odpowiedź.szukam pomocy, jest tu ktoś??
Dla mnie ten sms jest obraźliwy.tak, to jest dosłowny cytat...
Więc się powtórzę:No i co ? Co z tym mam zrobić?
Art.190a.
§1.Kto przez uporczywe nękanie innej osoby(...) wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
(...)
§4.Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 następuje na wniosek pokrzywdzonego.
Tobie się udało jednym telefonem załatwić temat. Może trafiłeś na świeżą osobe, która jeszcze nie została wystarczająco przeszkolona w metodach Armady... Może użyłeś jakiegoś naprawdę mocnego argumentu (np. przedstawiajac się jako adwokat). Uwierz, dziewczyna nie kłamie. Z Armadą nie da się porozmawiać.Kerimus napisał:Nie wiem też dlaczego uparcie nie chce Pani posłuchać mojej rady z telefonem do nich?