Armada Polska - problem z nękaniem

• Autor wątku Autor wątku Mariusz2905
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Ja tam jakoś nie mam ochoty dzwonić więc nie sprawdzałam. A strona już kilka dni nie działa. W sumie to guzik mnie to obchodzi, ja robię swoje, niedługo spłacę całość i nie chcę więcej słyszeć o tej firmie.

marian.pazdzioch napisał:
Żyją, żyją niezatopieni i nawet telefony odbierają :)
Co do www to typuję jakiś atak DDoS albo po prostu prace mniejsze bądź głębsze nad kształtem witryny

Bez obaw. Jutro Konstancja da nam wszystkim znać jak ktoś w armadzie zje śniadanie :winko: to się już robi nie tyle żałosne jak ona się podnieca wszystkim co tylko ma związek z armadą co po prostu staje się smutne i wzbudza uczucie politowania - Konstancjo - a Ty życia własnego nie masz, że dniami i nocami buszujesz po sieci w poszukiwaniu zagubionej strony armady i zaginionego wątku o armadzie na wrocławskim forum opinii? Aż chce się napisać, że jaka konstancja taki indiana jones :)

Ostatnia edycja:
Korsarze z Wrocławia już wrócili na scenę by wyruszyć w nową ekspedycję w nieznane i z niewyczerpalnym potencjałem budować własne dziedzictwo na własnym okręcie niestrudzonych paladynów wierzytelności i samurajów telefonu :D Ponownie będzie można posłuchać ich opowieści :)

Pettinio, jeśli tam pracujesz (a sporo na to wskazuje :) ) to współczuję. No ale ktoś musi tę brudną robotę, najwidoczniej, wykonywać.

Konstancja149 napisał:
Pettinio, jeśli tam pracujesz (a sporo na to wskazuje :) ) to współczuję. No ale ktoś musi tę brudną robotę, najwidoczniej, wykonywać.

Sporo wskazuje też na to, że każdy dłużnik to oszust i złodziej, a jednak nie zawsze tak jest. Jeszcze chcesz szufladkować mała pchełko-szachrajko? :winko:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót