AŚ Gdańsk

• Autor wątku Autor wątku Sollka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czy jest tu ktoś kto ma obecnie lub niedawno , druga połówkę na Kurkowej w Gdańsku? Już w wyrokiem. Pracującego w fabryce okien. Mam kilka pytań posty są dość czasowe. Chciałabym podpytać o coś bardziej aktualnego

Mój partner spędził na Kurkowej 18 miesięcy jako skazany, nie dostał ani jednej przepustki mimo, iż miał pozytywną opinię i pracował w AŚ a nie dostał przepustki dlatego, że toczyło się przeciwko niemu inne postępowanie w gdańskim sądzie, więc czy to AŚ Gdańsk czy każdy inny ZK w takiej sytuacji nie daje przepustek.

moniab26 napisał:
więc czy to AŚ Gdańsk czy każdy inny ZK w takiej sytuacji nie daje przepustek.

Jest to oczywista nieprawda. Ja znam wielu skazanych, którzy wychodzą na przepustki mimo uczestnictwa w czynnościach procesowych. W innym areszcie.

moniab26 napisał:
Mój partner spędził na Kurkowej 18 miesięcy jako skazany, nie dostał ani jednej przepustki mimo, iż miał pozytywną opinię i pracował w AŚ a nie dostał przepustki dlatego,

Przeciw mojemu nie toczy się żadne inne postępowanie. Tu mu zapadł wyrok i go odsiaduje. Sam grzecznie się do zakładu zgłosił. Liczę ze jednak na te przepustki pozytywnie zapracuje zachowaniem i postepowaniem . Już ma prace . Będę u niego w sobotę to dowiem się więcej.

Powrót