N
Nowa1111
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
Tak grypsuje i mówił ze grypsujący nie sprzątają ja się na tym nie znam jakie oni maja tam zasady
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nowa1111 napisał:Tak grypsuje i mówił ze grypsujący nie sprzątają ja się na tym nie znam jakie oni maja tam zasady![]()
ak77 napisał:Nowa1111 bo widzisz, grypsujacy to w ich wlasnym mniemaniu "lepsi ludzie" od skazanych niegrypsujacych /ktorzy bardzo dbaja o porzadek/ - i na celach grypsujacych najczesciej jest brud i smród bo nie ma komu sprzatac...
malo tego; na łaźni grypsujacy, o ile ida na nią, to wręcz nie myja pewnych czesci ciała (bo gdyby dotkneli tych czesci to byliby przestrz... )
Nowa1111 napisał:Z tym nie dbaniem o higienę to rzeczywiście przesadziłeś bo znam swojego brata i wiem że o higiene to on dba aż nadto!!!
hanka87 napisał:Witam
Szukam kogoś kto mi się pomoże ogarnąć w nowej rzeczywistości.. Wczoraj zabrali mojego narzeczonego do aś w Kielcach. Odwiesili mu kare (3mies) z tym że ma jeszcze jakieś zawiasy.. Na razie nie wiem nic więcej czekam na telefon od mamy narzeczonego, która ma się zorientować w sytuacji i załatwić adwokata. Do rzeczy- szukam kogoś kto ma lub miał swoją połóweczke w tym areszcie i wie jakie pierwsze kroki poczynić by się z nim skontaktować ( osobiście, przez telefon bądź listownie) Proszę o pomoc - jest to dla mnie bardzo ciężka i trudna sytuacja.