AŚ Kielce

• Autor wątku Autor wątku Moniak
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
tojaiwona napisał:
wiem ,ze nie skorzystał z wypiski , bo w dziale finansowym poinformowano mnie o stanie konta , a wiem ile wpłaciłam .

Z całą pewnością funkcjonariusze działu finansowego ucieszą się, że napisałaś publicznie o łamaniu przez nich przepisów.

tojaiwona napisał:
do tej pory nie dostałam też talonu na odzież , nie wyobrazam sobie jak on tam funkcjonuje , przecież miał tylko to co na sobie ,

żadnych środków higienicznych ...gdybym mu to dostarczyła , to byłabym trochę spokojniejsza , a tak ...moja rozpacz

Może osadzony nie potrzebuje nic od Ciebie? A poza tym - jeśli nie ma się w co ubrać lub czym myć to dostanie niezbędną odzież i środki higieniczne.

nie wiem czy dział fin .złamał czy nie złamał prawa , wiem jedno to moje pieniądze , po co mam robić kolejne wpłaty ,skoro osadzony z nich nie korzysta .Blokuję swoje środki finansowe tylko po to by leżały niewykorzystane na koncie .Uwazam , ze mam prawo wiedzieć co dzieje się z moimi pieniędzmi .

Ale jutro już mam widzenie ,więc trochę poznam procedury .

tojaiwona napisał:
nie wiem czy dział fin .złamał czy nie złamał prawa , wiem jedno to moje pieniądze , po co mam robić kolejne wpłaty ,skoro osadzony z nich nie korzysta .Blokuję swoje środki finansowe tylko po to by leżały niewykorzystane na koncie .Uwazam , ze mam prawo wiedzieć co dzieje się z moimi pieniędzmi .

A skąd pracownik działu finansowego wie, że udziela przez telefon informacji o środkach finansowych do dyspozycji osadzonego osobie, która te środki wpłaciła??
I druga sprawa - wydaje się tobie, że jak wpłaciłaś osadzonemu pieniądze to może powinnaś otrzymać informacje co sobie za nie kupił?

Witam;);) chcialam sie dowiedziec czy sa w kielcach widzenia intymne lub w osobnym pomieszczeniu?

Powrót