K
Kamila911
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Na jakie pytania można się natknąć? Jak ogólne wrażenia?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Myślę, ze powinien wypowiedzieć sie ktos kto na codzień jest w DO. Z tego co kojarzę to u mnie jest pare osób ktore posiadały wczesniej przeszkolenie z technik interwencyjnych. Na pewno takie uprawnienia nie zaszkodzą, jednak nie wiem czy przyznaje sie za to jakies dodatkowe punkty ( tak jak w policji). Wydaje mi sie ze nie ma to związku z egzaminem, tym bardziej taka osoba powinna zaliczyć dobrze sprawnosciowke, ale warto aby wypowiedział sie ktos kto ma pewnośćfaoitiarna napisał:Ja tez startuje do as radom. Autograf, czy roczne doswiadczenie w formacji uzbrojonej, znajomosc technik interwencyjnych I przeszkolenie z broni palnej oraz kurs na pojazdy uprzywilejowane moga dac wieksze fory na rozmowie, pomimo powiedzmy przecietnych ( dobry) wynikow na sprawnosciowych?
autograf88 napisał:Myślę, ze powinien wypowiedzieć sie ktos kto na codzień jest w DO. Z tego co kojarzę to u mnie jest pare osób ktore posiadały wczesniej przeszkolenie z technik interwencyjnych. Na pewno takie uprawnienia nie zaszkodzą, jednak nie wiem czy przyznaje sie za to jakies dodatkowe punkty ( tak jak w policji). Wydaje mi sie ze nie ma to związku z egzaminem, tym bardziej taka osoba powinna zaliczyć dobrze sprawnosciowke, ale warto aby wypowiedział sie ktos kto ma pewność![]()