Aś służewiec

• Autor wątku Autor wątku kasiunia1984
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Hej, chciałam zapytac kogoś, kto jest "na czasie" jak wygląda sytuacja z p2 + terapia? Mój chłopak za jakiś czas ma zostać tam przewieziony z Ruszczy i tu moje pytania:
1. czy mimo,tego,że jest to AŚ to ZK p2 ma swoje prawa typu otwarte cele itd?
2. Czy na terapii są takie same prawa co do telefonów, widzeń, widzeń bezdozorowych jak na "zwykłym" p2?
3. Czy sytuacja co do telefonów zmieniła się od roku 2012 gdzie był jeden aparat na 200 osób i mega długa kolejka:)?
4. Jak wygląda sprawa starania sie o widzenia bezdozorowe?
Z góry dziękuję za odpowiedź:)

Witam
Szukam kogoś kto zna Aś Warszawa Słuzewiec, chodzi o to ,że syn przebywa tam, chciał telewizor, ten który wskazał jest stary bez dekodera, czy jak Mu zawiozę ten stary bedzie mógł oglądać Tv, czy jest jakiś zbiorczy dekoder ??

nie ma zbiorczego dekodera..
jak masz płaski tv (do 19 cali tylko można!!)to wpinasz kabel i tyle a jak stary tv to musisz mieć swój dekoder.
pamiętaj że nie w każdy dzień przyjmują sprzęt rtv.
na talonie musi być wyszczególnione wszystko dokładnie czyli każdy kabel,pilot..baterie..
inaczej robi się problem.

To dziwne,że syn poprosił o taki TV
Na potwierdzeniu jest tak:Upoważnienie do sprzętu RTV-LCD lub tradycyjny do 19cali+przewód antenowy z końcówkami do 1,5m

jest ok tylko brakuje pilota i baterii na talonie.
bez tego napisanego nie przyjmą pilota ani baterii a bez tego znowu się nie da ustawić tv.
bo potem i tak pilot zostanie mu zabrany.
może poprosił bo ktoś ma dekoder i mu pożyczy albo dlatego że jest tańszy.
większość ma płaskie tv(nie mogą mieć żadnych bajerów)

Witam po raz kolejny, dostałam w końcu zgodę na widzenie, jadę za pare dni,w ten sam dzień jedzie również inna osoba na widzenie z moim synem, mam pytanie , czy musimy wejść razem , czy jest możliwość że wejdziemy osobno?? jak to załatwić , bo chciałam porozmawiać z synem sama .
Może ktoś mi podpowie?

Witam po raz kolejny, czy ktoś się orientuje , czy na pogrzeb bliskiej osoby , aresztowanego tymczasowo(sprawa przeszła już do sądu) mogą wyrazić zgodę na przepustkę??

Witam, chciałabym uzyskać jakieś informację na temat ZK Służewiec. Moj mąż został tam osadzony na 2 lata i 10 miesięcy. Interesuje mnie jak tam jest z wpz? Czy tam są jakieś szanse na wcześniejsze wyjscie? Czy trzeba sie starać o przerzut na jakiś inny ZK? Jacy tam są funkcjonariusze i wychowawcy?

Czy są normalni, czy robią wszystko żeby uprzykrzyć życie osadzonym?

pauleczka napisał:
Czy są normalni,

Oczywiście, że są to sadyści, którzy przyjęli się do służby po to, by dręczyć niewinnych przestępców.
Niewiasto. Zejdź na ziemię. Żyjemy w czasach, że Pan Przestępca jest Panem. A jego ofiara może umrzeć z głodu i prawie nikogo to nie interesuje.

Dziekuję za takie odpowiedzi...

nie wymądrzaj się, pytania były normalne. jak tego nie rozumiesz to nie wiem po co tu jesteś na tym forum!

Twoj jasnie ksiaze jakos przetrwa i nic mu sie nie stanie

czy ktoś coś może mi napisać o zk służewiec :-(

aga5566;3838488]czy ktoś coś może mi napisać o zk służewiec

czy ktoś może mi napisać coś o służewcu

Powrót