Atrakcyjna pani prokurator?

• Autor wątku Autor wątku kaper22
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kaper22

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
15
Podając się dobrowolnie karze,trafiłem na bardzo atrakcyjną i seksowną laskę

Tak się zastanawiam,czy to była pani prokurator,gdyż potrzebowała podpisu jak to określiła szefowej w sprawie wyroku

A jakie twoje pytanie, w związku z tym, że Pani prokurator była osobą atrakcyjną?.

No jak to, przecież niemożliwe, żeby pani prokurator była atrakcyjna!

Po prostu czy atrakcyjna pani prokurator to wyjątek czy zdarza się

kaper22 napisał:
Po prostu czy atrakcyjna pani prokurator to wyjątek czy zdarza się

Skoro podobno Atlantyda istnieje, to może atrakcyjni prokuratorzy też;). Kto wie?

Ja bym ja zaliczył do takich co widać nawet bardzo

Jednak potrzebowała podpisu zwierzchnika ,więc tak się zastanawiam czy była ta panią prokurator w pełnym tego słowa znaczeniu

bodzio2 napisał:
Szybciej by ta funkcja, była wiarygodną.

Rozumiem, że prawidłowość w prokuraturze jest im większe doświadczenie tym atrakcyjność ulega proporcjonalnemu zmniejszeniu;)? Po ukończeniu aplikacji jak mniemam już równia pochyła.

Tez mi się tak wydaje,że aplikantka w postaci prawniczki, szkoda,że nie było okazji pogadać sobie tak na luzie, co prawda mogłem jeszcze pokombinować np zapoznać się z aktami sprawy i zadawać masę pytań ale generalnie miło było

No właśnie prokurator to zazwyczaj pani lub pan w podeszłym już wieku?
Ta pani chyba była dojrzała max 35 ale to na prawdę bardzo górna granica,chyba,że tak dba o siebie

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Jak przyszła z aktami do podpisu, to znając prawidła pracy, bardziej widziałabym sekretarkę, choć rzecz jasna nie można wykluczyć aplikantki, asesora czy nawet prokuratora.

W jakim podeszłym? Z sędziami w filmach amerykańskich Ci się pomieszało ;) Bo nawet tam prokuratorzy (ADAs) są młodzi.

Cały sek w tym,że to ona na mnie nakładała wyrok i potrzebowała podpisu szefowej lub czy ona zgadza się z tym wyrokiem

ponoć najmniejszy z możliwych bo pierwszy 3mce/2lata

kaper22 napisał:
No właśnie prokurator to zazwyczaj pani lub pan w podeszłym już wieku?
W okręgowej i apelacyjnej zazwyczaj tak, młodych spotkasz głównie w rejonowej.

Też zauważyłem, że kobiety będące prokuratorami i komornikami zazwyczaj wyglądają jak babochłopy albo jak jędze. ;] Pewnie taka specyfika tych zawodów...

matika100 napisał:
Rozumiem, że prawidłowość w prokuraturze jest im większe doświadczenie tym atrakcyjność ulega proporcjonalnemu zmniejszeniu;)? Po ukończeniu aplikacji jak mniemam już równia pochyła.

Każdy przeczytany paragraf to jedna zmarszczka więcej.

Powrót