aukcjia internetowa problem

• Autor wątku Autor wątku zafon
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

zafon

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Zamawiając produkt z aukcji i internetowej, cena produktu jako "kup teraz" wynosiła 170zl, lecz pod spodem opis aukcji mówi, że 1 komplet składa się z 12 części. I na tym zakończyło się dokładne przedstawienie produktu owszem były napisane wymiary adres itp lecz nie było napisane ze łączna cena produktu wynosi 170zl * 12 = 2040zl o tym nie było ani słowa czy mam prawo uważać ze aukcji nie została dobrze przedstawiona. Czy w tej sytuacji murze zapłacić sprzedającemu pieniądze np. za wystawienie aukcji? Bardzo dziękuje wszystkim którzy odpowiedzą na poniższy problem

a w "kup teraz" był tylko jeden przedmiot? czy 12?

Cena Kup Teraz: 170,00 zł za sztukę - zwróć uwagę. Poza tym z treści oferty ewidentnie można to wywnioskować.

"Schody oferujemy Państwu w rewelacyjnej cenie 170,00 zł. brutto za moduł przy minimalnym zamówieniu 12 modułów (minimum potrzebne na konstrukcję schodów)"

szczerze to co jest w ofercie napisane jest masłem maślanym.

""Schody oferujemy Państwu w rewelacyjnej cenie 170,00 zł. brutto za moduł przy minimalnym zamówieniu 12 modułów (minimum potrzebne na konstrukcję schodów)""

nie jest napisane przecież że "jedno" kup teraz to 12 modułów (a jest dostępnych 1000 sztuk).

ale odnośnie tamtej aukcji było tylko "jedno" kup teraz i dostępna jedna sztuka. Ale w tej aukcji co podałeś odnośnik to sam już nie wiem jak na to patrzeć. Zalicytuje 12 sztuk i co wtedy? Kupie 12*170 zł=2040zł, czy 12*170*12=24480zł?

luizz napisał:
"Schody oferujemy Państwu w rewelacyjnej cenie 170,00 zł. brutto za moduł przy minimalnym zamówieniu 12 modułów (minimum potrzebne na konstrukcję schodów)"
Jak dla mnie wszystko jest jasne.
luizz napisał:
Zalicytuje 12 sztuk i co wtedy? Kupie 12*170 zł=2040zł, czy 12*170*12=24480zł?
12 modulow po 170 za sztuke, czyli 12*170 zł=2040zł.

Powrót