A
alanowak
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam, jestem nauczycielem mianowanym, w maju zakończyłam staż na dyplomowanego, następnie na początku czerwca, zgodnie z procedurą oddałam sprawozdanie dyrektorowi. Do jego powinności należało w ciągu 21 dni napisać ocenę dorobku zawodowego, czego nie zrobił, twierdząc, że za niskie oceny stawiam uczniom, to był jedyny jego argument i dlatego narazie nie mogę składać teczki. Mam to zmienić, a wtedy on mnie dopuści do tego, żebym mogła to zrobić.
Czekam cierpliwie do czerwca 2015. Proszę mi poradzić, co jeśli okaże się, że znowu będzie miał zastrzeżenia do moich wystawianych ocen. Sytuacja dla mnie jest niezrozumiała.Jak on wyobraża sobie, że ja podpiszę ocenę dorobku zawodowego z datą czerwcową z 2014. Nawet jeśli uważał, że coś jest nie tak, mógł wystawić nawet ocenę negatywną dorobku zawodowego, a ja wtedy mam prawo odwołać się od tego, a teraz mnie blokuje. Co mam robić?
Czekam cierpliwie do czerwca 2015. Proszę mi poradzić, co jeśli okaże się, że znowu będzie miał zastrzeżenia do moich wystawianych ocen. Sytuacja dla mnie jest niezrozumiała.Jak on wyobraża sobie, że ja podpiszę ocenę dorobku zawodowego z datą czerwcową z 2014. Nawet jeśli uważał, że coś jest nie tak, mógł wystawić nawet ocenę negatywną dorobku zawodowego, a ja wtedy mam prawo odwołać się od tego, a teraz mnie blokuje. Co mam robić?