Badania w womp sosnowiec informacje

• Autor wątku Autor wątku kruzz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
na pewno wyjdzie,krew pokazuje wszystko

BlondeAngry w WOMP i tak ci na 100% psychiatrę zrobią tam na miejscu, niezależnie od zaświadczenia jakie im pokażesz. W takich wypadkach zawsze jest robiony, poza standardowym badaniem jak u każdej innej osoby.

Są psychotropy (niestety znacząca większość z nich) obniżające sprawność psychofizyczną i podczas ich brania jazda samochodem i obsługa maszyn jest wykluczona.

Ostatnia edycja:
Spotkaliście się ze wymagają zaświadczenia o roku uczęszczania na terapie ??
Bo 25 kwietnia miałem badania - i nic gładko poszły i nie było żadnej gadki o zaświadczeniu i do domu pojechałem świadomy że czekam spokojnie na wynik pocztą.
Potem 9 maja telefon że zaświadczenie muszę dostarczyć bo będzie negatywny wynik badań. no to miałem to przygotowane 10 maja do koperty i wysyłam.
Ponownie dzisiaj telefon i bóle ze zaświadczenie jest nieszczegółowe ... se myślę pojebani.
Szybko z pracy się zwalniałem i po nowe zaświadczeni i ponownie wysyłałem, dalej muszę czekać co tam łaskawie wymyślą, czekam znowu z tydzień i będę tam dzwonić.
Normalnie ręce opadają.
Przerabialiście takie zaświadczenie ??

Panowie i panie dzisiaj odebrałem wyniki.Alat-36,Aspat-32,GGTP-44,a trzy tygodnie temu miałem 71,jednak dieta,abstynencja i różne specyfiki dają efekt,chyba dobre wyniki bo jutro jadę do Sosnowca.Tak na szybko,komu najlepiej dać swoje wyniki badań,w rejestracji,a może lekarzowi?wiem,że i tak zrobią swoje,ale zawsze jakaś podstawa jest.

Witam ponownie!

Ludziska, nie dajmy się zwariować. Nie, żebym był alfa-omega, ale jak ktoś ma wynik ggtp poniżej 60 to nie ma się co martwić ( chodzi o womp sosnowiec - nie wiem jak inne) alat aspat i bilirubiny tam nie sprawdzają, no i jeśli wszystko inne jest w porządku tzn. cukier, ciśnienie, wzrok, słuch, równowaga. Ja 2 dni przed miałem ggtp 61 i się martwiłem. Niepotrzebnie bo dostałem zdolność na 15 lat, choć ile tego ggtp miałem to nie wiem, bo tego nie piszą. 6 tyg. przed miałem ggtp 228, później po 2 tyg. 152. po 2 następnych 87, tydzień później 72, a 2 dni przed 61. Ale 6 tyg. przed zero % ( nawet grama), jedzonko w miarę normalne i co 2 dzień basen.

Powodzenia na badaniach.

Ja właśnie wyszedłem z wompu teraz tylko czekać dwa tygodnie na wyrok hehe strzeliła mi wyklad o alkoholizmie pytała się co się dzieje z człowiekiem który nadużywa alkoholu jakie są objawy tego i skutki w stosunkach rodzinnych i społecznych co się dzieje z organizmem i opieprzyla delikatnie że palę papierosy i skierowała na badanie krwi i po wszystkim najgorsze to czekanie dwa tygodnie na wyrocznie

yellowman napisał:
BlondeAngry w WOMP i tak ci na 100% psychiatrę zrobią tam na miejscu, niezależnie od zaświadczenia jakie im pokażesz. W takich wypadkach zawsze jest robiony, poza standardowym badaniem jak u każdej innej osoby.
Są psychotropy (niestety znacząca większość z nich) obniżające sprawność psychofizyczną i podczas ich brania jazda samochodem i obsługa maszyn jest wykluczona.

Ja mam aktualne zaświadczenie od psychiatry, że zażywam leki jedynie doraźnie, są to signopam i hydroxyzyna w syropie.
Śmieszne, bądź raczej absurdalne jest to, że aby dostać zaświadczenie o stanie zdrowia od rodzinnego, które trzeba mieć ze sobą w womp, muszę rodzinnej dostarczyć zaświadczenie od psychiatry. Po czym w womp ie skieruja mnie gdzie - do psychiatry, który wyda opinie pewnie zupełnie nie mając na uwadze zaświadczeń, które przywiozłam ze sobą.
Dziś mam mieć badanie psychologiczne oraz jutro womp i musze to przełożyć, bo nie zgromadziłam odpowiedniej na to wszystko kwoty. Skąd mam ja wytrzasnąć, skoro w miesiącu maju mój dochód wyniósł 900 zł, prawie tyle, co potrzeba na te wszystkie badania i formalności.
Termin miesiąca mija mi 26 maja, ciekawe czy mnie opiernicza i przyjmą przed tym terminem. Nie dość, że człowiek jest ponizany, bo za jedną tabletkę jest traktowany jak ćpun, to jeszcze muszę się kajac i przepraszać, że jestem biedna.
Wkurwia mnie to chore prawo.

Pomóżcie........

Dzwoniłam do womp-u i najbliższy termin, na jaki mogę przesunąć badanie to listopad. Oznacza to, ze nie dostarczę Starostwu orzeczenia w terminie 3 miesięcy, który mija w lipcu.

Czy mam przesrane na amen?

Czy mogę wnioskować o odroczenie terminu?

Ja się zabiję.........:rolleyes::mad:

do starostwa masz dostarczyć w ciągu 12 miesięcy.
ja dostarczyłem po 9 miesiącach od zatrzymanie i problemu nie było.

To jak byś się teraz chciało zapisać to najbliższe terminy na listopad tak to wygląda? ??

PS. Ja czekam na orzeczenie od 25 kwietnia.

tutajbyłareklama napisał:
do starostwa masz dostarczyć w ciągu 12 miesięcy.
ja dostarczyłem po 9 miesiącach od zatrzymanie i problemu nie było.

Ale 12 miesięcy od zatrzymania prawka?

ja po trzech latach nie dostarczyłem niedawno sie zebrałem i było

W poniedziałek 23 maja mam badania w WOMP Szczecin, nie pije ani grama od majówki, od trzech tygodni unikam smażonego, jem warzywa, owoce, zdarza się oczywiście jakiś szajs zjeść ale nie smażony ;)
Od tych trzech tygodni biorę 3x2 Esentiale Forte + Ostropest w tabletkach 1x1, do tego 2-3litry wody codziennie, powinno styknąć z tym ggtp? :)
Ile czeka się na wynik badania prywatnie? Mieszkam w mieście 20tys mieszkańców, zrobię takie coś w szpitalu i dostane wynik tego samego dnia? Jutro bym mógł to sprawdzić :)

prywatnie,rano robisz badania,po południu masz wyniki,koszt GGTP-9zł,u nas w przychodni państwowej wyniki na drugi dzień.

Jacyków69 napisał:
powinno styknąć z tym ggtp? :)
Zalezy wszystko od tego w jakim stanie byla wczesniej watroba. 3 tygodnie to wcale nie tak dlugo jak sie wydaje. Zrob sobie dla pewnosci wczesniej prywatnie takie badanie

biezanow_123 napisał:
Zalezy wszystko od tego w jakim stanie byla wczesniej watroba. 3 tygodnie to wcale nie tak dlugo jak sie wydaje. Zrob sobie dla pewnosci wczesniej prywatnie takie badanie

Te ggtp czy tam próby wątrobowe jak kto woli dają wynik z wątroby czy też trzustki, bo o tą drugą to mam obawy, parę lat temu bolała kilkukrotnie od jedzenia bardzo ostrego, tłustego + alkohol...
Żebym nie miał przez takie coś problemów...

Witam.Sprawa 19,05 wyrok 3 lata.Kiedy mogę spodziewać się skierowania na badania? Zaraz po rozprawie udałem się prywatnie na próby wątrobowe i tu miłe zaskoczenie AST 22 U/I , ALT 25 U/I , Bilirubina całkowita 0,41 , Fosfataza zasadowa 61 , GGTP 26.Dodam od siebie że wieczorkiem przed rozprawą wypiłem 3 sety w drinkach.Majówka też należała do imprezowych i długich bo wolne miałem do 15 maja.Jestem z Belska-Białej więc prawdopodobnie Sosnowiec.

Jacyków69 napisał:
Od tych trzech tygodni biorę 3x2 Esentiale Forte + Ostropest w tabletkach 1x1, do tego 2-3litry wody codziennie, powinno styknąć z tym ggtp?

ja nie piłem 2 miesiące i kilka dni przed badaniami miałem ggtp 56.
a jak 1 raz robiłem to coś koło 180-190

metamorfo - w ciągu 2 miesięcy powinieneś dostać skierowania na psycho i lekarskie

Byłem dziś na badaniach prywatnie i wszystko cacy :) aż sam nie wierzę hehe

Bilirubina: 0,71 [0.2-1]
GGT: 29 [8-61]
AST: 22 [10-37]
ALT: 38 [10-44]

Chyba dobrze jak na 3tyg detoksu? :D

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót