badania

• Autor wątku Autor wątku klucznifek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

klucznifek

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam

1 grudnia '08 zostałem zatrzymany pod wpływem alkoholu, w związku z czym zatrzymano mi prawo jazdy. 30 stycz. br dostałem karę finansową i zatrzymanie prawo jazdy na okres 1 roku.(dobrowolnie poddałem się karze).8 styczn. br dostałem od Komendanta Policji pismo abym się wstawił w ciągu 30 dni po skierowanie na ponowne badania. Nie wstawiłem się. Moje pytanie- czy mogę jeszcze to zrobić(co w ogóle mgę zrobić) ??

lekceważysz wezwania, a teraz pytasz? wydaje się, że w tym przypadku, nie da się nic zrobić!

A masz to skierowanie na badania?? ja dostwlem skierowanie na badania psychologiczne i mialem sie wstawiac w ciagu 30 dni od otrzymania a dzis mija 3 miesiac i sie nie wstawilem. dzwonilem tam gdzie robia te badania i mowia ze skierowanie jest wazne i badania kosztuja 120zl. ale kolega mowil ze wydal ok 400zl +dojazdy i jeszcze inne badania czy cos takiego...
a badaniam,i sie nie przejmuj bo dowiedzialem sie ze dopóki ich nie zrobisz to nie dostaniesz prawka... a askoro nie dostaniesz przed uplywem roku to wiesz...
pozdrawiam

Powrót