BAN dla Moderatorów i Administratorów

• Autor wątku Autor wątku BJ4
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
B

BJ4

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Ile razy mam się logować na to forum, żeby udowodnić, że zamykanie ust w internecie jest niemożliwe, a paragraf 24 regulaminu, niczemu nie służy? Zapraszam do przeczytania wszystkich moich postów – pisałem jako BladyJerzy i BJ3- i do dyskusji, czy Moderatorzy tego forum zasługują na BAN. Zastanawiam się, czy cierpliwemu Januszowi M., który okazał się niecierpliwy i niegrzeczny, upiecze się tak jak Lechowi Wałęsię, który do dzisiaj nie odpowiedział przed sądem za nazwanie prezydenta Polski durniem! Moderatorzy, tego forum bawią się w bogów, jednym kliknięciem likwidują wirtualny byt człowieka, czy nie jest to zwykłe wirtualne morderstwo?

Janusz M. - cóż, mi dał ostrzeżenie za to, że zwrociłam uwagę innej osobie, że nie ma pojęcia o stypendiach - bo chciała liczyć dochód w oparciu o ust. o pomocy społecznej, a de facto trzeba liczyć w oparciu o świadczenia rodzinne. przy okazji najzwałam to pseudo doradctwem a Janusz M. nazwał mnie pieniaczem. hipokryzja.

Panno Milan - proszę nie kłamać - ostrzeżenie nie za zwrócenie komuś uwagi, lecz za obrażanie forum
co za glupie porady tutaj daja???
, oraz za wykłócanie się z użytkownikami.

jesli moge sie wtracic, ostrzezenie bylo za wartosc slow a nie za byc moze bledna interpretacje przepisow przez milan.
ze slowami jest jak z bronia, oceniane nie jest jej posiadanie tylko uzycie ;)

pisząć "co za glupie porady" odnosiłam się tylko i wyłącznie do słów innego użytkownika, który nie ma racji. dla przybliżenia tematu - otóż Panna Waga podnosiła, że dochód przy stypendiach uczelnianych liczony jest w oparciu o ustawę o świadczeniach rodzinnych lub ustawę o pomocy społecznej - otóź MNiSW wyraźnie przypomina, że korzystać należy tylko z ustawy o św. rodzinnych.
niestety, ani Panna Waga, ani Janusz M. nie chcą tego widzieć.
i jakie wykłócanie? przedstawiałam swoje racji, przytaczałam przepisy prawa, ale Pan chyba ich nie zrozumiał.

A ja bym prosił modera o zamknięcie tematu.

Czysta gadanina. Macie rozmwiać - do offtopu przejdźcie

Moim zdaniem, fragment "co za głupie porady tu dają" to odzywka niemerytoryczna i całkowicie zbędna w użytecznym wpisie.
Skoro były uwagi do postu innego użytkownika zapewne można było je dogłębnie i merytorycznie wyartykułować bez sięgania po tego typu zwroty.

Ostatnia edycja:
głupie porady miały zaakcentować oczywisty błąd przy wykładni prawa. owszem, można byłoby napisać: Drogi Janie, nie miej mi tego, proszę, za złe, ale nie mogę zgodzić się z Tobą... tyle, że jesli ktoś pisze, że zajmuje się stypendiami, a tym samym robi z siebie profesjonalistę, a zaraz potem pisze bzdurę to coś tu nie jest ok.

Magiel - ostrzeżenia były zasadne, zamykam ten temat.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót