Bank lloyds

• Autor wątku Autor wątku crashbdg
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

crashbdg

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam serdecznie,

Mam pewien problem, a wiec.
Jakis rok temu przebywałem i pracowałem w UK w Londynie. Założyłem sobie tam konto w banku Lloyds, po przylocie do polski zapomnialem o nim, aż w koncu mysle sobie wejde i zobacze co sie dzieje, a tam -183 funty i zapłaciłem to i byo na 0. Po misiacu znów mi naliczyło direct debit -86 funtow. Napisałem do nich list z prosba o zamkniecie konta i ze nie mam srodkow na zaplate pozatym nie wiem za co place. Moje głowe pytanie brzmi, Czy musze to płacic, czy jak nie zapłace cos mi sie w polsce do D*** dobierze. Co robić.

pozdrawiam Mateusz.

Miałem podobną sytuacje z Lloydsem, prawie 200 funtów na minusie nie wiadomo za co, ale po pewnym czasie sami zamknęli mi konto classic, a pozostawili oszczędnościowe z 1,54 funta na koncie.

Sami z siebie zamkneli konto? Dziwna sytuacja.
Chce mieć jakaś pewność że jak tego nie zapłace to czy po 2 latach nie przyjdzie mi 5tys do placenia, jedni mowia ze mam placic, drudzy żę mam nie płacic jak tego banku nie ma w PL to nic mi nie zrobia, ale wole tutaj zapytać. Bo teraz na luty nalicza mi koleje -80funtow i bedzie juz -168.:mad:

Powrót