banowanie

• Autor wątku Autor wątku johan160
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

johan160

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
jest to moje 2 kato,poniewarz pierwsze zostalo zbanowane, a powodem byly moje bledy ortograficzne.
dostalem bana na miesiac czasu,wczoraj o godzinie 19:00 moj ban powinien wygasnac,lecz przy probie logowania zobaczylem nastepny ban na okres 6miesiecy!!!
MOJE PYTANIA:
czy jest to z godne z regulaminem,oraz co moge zrobic w tej sprawie.

Pisać z pomocą słownika ortograficznego, ewentualnie zainstalować sobie przeglądarkę, która poprawia błędy ortograficzne :).

w takim razie nie widzisz nic nad zwyczajnego za bany bez przewinien?

Tak. Nie ma w tym nic nadzwyczajnego. To administrator/moderator decyduje czy kogoś zbanować czy nie "i nic użytkownikowi do tego".
Jeśli portal jest "bezpłatny" (jedynie rejestracja) - to nic nie poradzisz.

nie rozumiem. dlaczego bezczelne ublizajace bez dobrego powodu osoby nie sa banowane lub cenzurowane, a facet z dysortografia jest banowany i to z przedluzeniem???

swoja droga gdzie mozna zlozyc skarge na admina lub moderatora?

od sprawiedliwości wymierzonej przez moderatora/administratora nie ma odwołania.

tak naprawde nie chce nikogo zaskarzac, tylko stracic 2 ptk i aby moj post (ktory zostal usuniety tylko dlatego ze moderator zle go zrozumial) zostal przywrocony

A które to Pana konto zostało "zbanowane"?

Nie wolno posiadać dwóch kont na naszym forum. Sam Pan się przyznał. Przykro mi, ale - ban.

ten pan zalozyl 2gie konto, dobiero po usunieciu 1szego. wiec jakim cudem ma 2 konta?

Żaden cud :).
Konto nie zostało usunięte, tylko czasowo "zbanowane".

johan160 napisał:
dostalem bana na miesiac czasu,wczoraj o godzinie 19:00 moj ban powinien wygasnac,lecz przy probie logowania zobaczylem nastepny ban na okres 6miesiecy!!!

dlaczego jego ban zostal przedluzony?

bo tak zapewne zdecydował admin/moderator....

to wiem, nie wiem tylko czym to uzasadnil

low_breaker napisał:
to wiem, nie wiem tylko czym to uzasadnil
Ciekawość, to pierwszy stopień do piekła. Uzasadnienie 'bana' otrzymuje ukarany.

johan160 napisał:
w takim razie nie widzisz nic nad zwyczajnego za bany bez przewinien?

a "zbrodnia" przeciwko językowi polskiemu to co? ;)

Powrót