N
nancy1234
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 28
Mam takie pytanie mojego męża zatrzymali dzisiaj nie wiem za co gdyż odmówili mi udzielenia takiej informacji kazali przynieśc tylko nowe ubrania bo tamteidą do ekspertyzy, mój mąz ma dobrą pracę mamy 4 letnie dziecko i ma nadzór kuratora z innej sprawy związanej z narkotykami z przeszłości, nadzór trwa już rok i są w nim same dobre opinie, żę zmienił sie na lepsze na komendzie nie chcą mi nic powiedziec jakie są szanse że wypuszczą go po 48 godz, ? co zrobić jeśli broni kogos i nie chce go wsypac a ja o tym wiem co może grozić za pobicie bo przypuszczam że to to skoro zabrali rzeczy ? jak to jest teraz czy raczej zamykaja do sprawy czy odpowiada sie z wolnej stopy, ? skoro jest jedynym żywicielem rodziny to czy biorą to pod uwagę i że ma stała pracę ? czy fakt że przez krótki okres czasu leczył sie na depresje farmakologicznie ma znaczenie? Proszę o odpowiedż na te pytania stało sie to dzis i jestem załamana nie wiem jak mogę pomóc , dlaczego nikt nic mi nie mówi, jak jeśli miałaby być sankcja starać się o zamianę sankcji na kaucje prosze o wyczerpujca odpowiedz z gorz dziekuje