Bardyo prosye o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!

• Autor wątku Autor wątku nancy1234
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
N

nancy1234

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
28
Mam takie pytanie mojego męża zatrzymali dzisiaj nie wiem za co gdyż odmówili mi udzielenia takiej informacji kazali przynieśc tylko nowe ubrania bo tamteidą do ekspertyzy, mój mąz ma dobrą pracę mamy 4 letnie dziecko i ma nadzór kuratora z innej sprawy związanej z narkotykami z przeszłości, nadzór trwa już rok i są w nim same dobre opinie, żę zmienił sie na lepsze na komendzie nie chcą mi nic powiedziec jakie są szanse że wypuszczą go po 48 godz, ? co zrobić jeśli broni kogos i nie chce go wsypac a ja o tym wiem co może grozić za pobicie bo przypuszczam że to to skoro zabrali rzeczy ? jak to jest teraz czy raczej zamykaja do sprawy czy odpowiada sie z wolnej stopy, ? skoro jest jedynym żywicielem rodziny to czy biorą to pod uwagę i że ma stała pracę ? czy fakt że przez krótki okres czasu leczył sie na depresje farmakologicznie ma znaczenie? Proszę o odpowiedż na te pytania stało sie to dzis i jestem załamana nie wiem jak mogę pomóc , dlaczego nikt nic mi nie mówi, jak jeśli miałaby być sankcja starać się o zamianę sankcji na kaucje prosze o wyczerpujca odpowiedz z gorz dziekuje

RE: Prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jutro skontaktuj sie z policją, ewentualnie zapytaj o nr DS i dzwoń do prokuratora z prośbą o wyjaśnienie!

o ile dostanie to wyjaśnienie mi dopiero po podpisaniu pełnomocnictwa udzielili informacji...
podejrzewam,że najpierw przewiozą go do Aresztu Śledczego...

witam
Wszysto zależy jakie zostaną mu przdstawione zarzuty,jeżeli chodzi tylko o pobicie to pewnie został zatrzymany jako podejrzany do wyjasnienia sprawy i takie zatrzymanie trwa max do 72 godzin,po tym czasie albo zostanie wypuszczony-albo trafi na sankcje.Areszt stosuje sie głównie wówczs gdy zachodzi obawa matactwa w sledztwie lub ukrywania sie oskarżonego.Na moje oko zostanie przesłuchany i wypuszczony.Jesli policja nie chce Pani udzielic info,adwokatowi mają taki obowiązek wiec jesli jest taka mozliwosc finansowa i boi sie Pani że go nie wypuszczą to adwokat zawsze go wybroni

Z pewnością to, że jest pod dozorem kuratora może zwiększyć prawdopodobieństwo przeniesienia do AŚ.

1) nikt nie udzieli pani wyczerpującej informacji przy tak szczątkowych i niekompletnych informacjach ktore pani podała....

2) pani nie jest stroną postępowania więc nikt nic pani nie powie...- żeby się czegoś dowiedzieć trzeba wziąść adwokata i niech przejrzy akta..

3) ustalmy jedno:
- mąż posiada zarzuty w sprawie narkotykowej (posiadanie ? handel? przemyt? inne? ) do której to sprawy ma dozór...

Co pani rozumie przez pobicie? - udział w bójce ? skatowanie nieletniego? skatowanie doroslego? naruszenie czyjejś nietykalności cielesnej ? pobicie połączone było z kradzieżą czegokolwiek? w tej sprawie są już jakieś zarzuty?

marcinmajster napisał:
jutro skontaktuj sie z policją, ewentualnie zapytaj o nr DS i dzwoń do prokuratora z prośbą o wyjaśnienie!

Nikt żadnej informacji udzielić nie powinien, bo nancy nie jest stroną postepowania.

>dlaczego nikt nic mi nie mówi,

J.w.

pilne prosze o odpowiedz

czy podczas sprawy o sankcje tej pierwszej moge złożyć pisemny wniosek do śedziego jako konkubina z prośba o to by mąz nie był na sankcji tylko odpowiadał z wolnej stopy, gdyz tylko on utrzymuje rodzinę ja studiuje zaocznie wynajmujemy mieszkanie jeśli go zamkna na sankcji -po pracy ja musze zrezygmowań z nauki i opuścic mieszkanie jak ma to pismo wyglądac jakie sa szanse i czy wogóle wpuszczą mnie na sprawę mamy razem dziecko no i jhake3 szanse żeby nie było sankcji kiedy prosic o grzywną, czy adwokata mozna załatwic w każdym momencie, czy mozna zamiast sankcji kaucje i kiedy mozna o to wnosic i kto może czy pozwolą mi przekazac to pismo dziś w sadzie i czy wezma je pod uwage prosze o odp

ale raczej powiadomią rodzinę jesli zostanie aresztowany...

W przypadku zatrzymania jest taka możliwość.

Powrót