M
malcawian84
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
witam .... mam na imie agnieszka ja i moj konkubent zyjemy razem od 2 lat gdy go poznałam nie miałam doczynienia wogole z prawem ale nie o tym chce pisac otoz gdy go poznałam miał juz wyrok tzw dziesione zaszłam w ciaze w maju 2006 roku miał sie stawic w zk nie zrobił tego ale 22 czerwca tego samego roku doprowadzili go siłą ja juz byłam w ciazy zalamałam sie ale podiełam walke o przerwe w karze zajeło mi to 4 miesiece ale udało sie był na przerwie nieprzerwanie przez rok skonczyło mu sie ona 31 pazdziernika tego roku ma sie stawic 1 11 07 w zk nie zrobi tego poniewaz parcuje ma umowe na dwa lata a jesli to zrobi to go wywala pisalismy prozbe o wstrzymanie na 26 dni powrotu poniewaz ma juz wyznaczone posiedzenie o warunkowe przedtreminowe po przerwie spałnia wszystkie przsłąnki do tego ale z prawem jest roznie był na przerwie rok, łaczna liczba kary nie przkracza 3 lat odbył juz 9 miesiecy pracuje nie ma zatargow z prawem czy bedzie miał spore kłopoty z niezgłoszenie sie do zk po mimo napisanej prozby i czy to moze rzutowac na wyrok o warunkowe i prosze o odpowiedz szczera czy ma szanse wogle na warunkowe sprawa jest wyznaczona na 26 listopada juz nie wiem gdzie mam pisac i co w tej sprawie dalej robic ja nie pracuje mam tylko zasiłek i dwoje dzieci błagam o pomoc agnieszka