Bardzo prosze o pomoc....sprawa dot.drukowania zdjęć z porta

• Autor wątku Autor wątku miriam_b
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

miriam_b

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Mam gorącą prośbę dotyczącą moich praw oraz ich ewentualnego naruszenia...proszę mi odpowiedziec czy osoba ktora z portalu Nasza Klasa wydrukowala sobie moje prywaqtne zdjęcia i użyła ich na swojej rozprawie pzreciwko mojemu "znajomemu" miała do tego prawo???? Na każde4j z takich rozpraw jest naruszane według mnie przynajmniej moje dobre imię...nazwisko mam dość znane...być może w tym wypadku niestety...mam dosyć tej pani ponieważ sprawa mnie nie dotyczy ale wykorzystano moje zdjęcia z moim wizerunkiem...jestem i byłam śledzona...jak również miałam głuchje telefony a sama jestem oskarżana na owych rozprawach o telefony i ponoć że nawet rozmawiałam z ową osobą...co nie jest prawdą bo nawet numer telefonu jest niezgodny...bez przerwy je4st wykorzystywany mój adres....a najbardziej boje się nijakiego śledzenia mnie....czy mam jakąkolwiek szanse pozwania tej osoby?????? Zależalo by mi nawet na zakazie zbliżania się do mnie ,śledzenia .... Bardzo proszę o odpowiedz bo jestem laikiem i kompletnie nie wiem do kogo się zwrócić....

Zwięzła odpowiedź: idź na Policję, zgłoś to, co tu napisałaś - zobaczymy, co dalej ;-)

Powrót