S
saitt89
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Bardzo proszę o pomoc w następującej sprawie - o to ze jutro mam sprawe z artykułu 279-1 kk i 158 kk i nie wiem jaki wyrok dostane i chodzi mi o to ze 5 maja mam jeszcze jedna sprawe ale przyszedł mi wyrok zaoczny i na podstawie art.335-1 kpk ze za zgoda oskarzonego wyrazona w dniu 5.o3.09r w formie oswiadczenia do protokolu podejrzanego(k135) wnosi o : skazanie oskarzonego za zarzucane mu wystepki bez przeprowadzenia rozprawy i wymierza mu kary : za czyn z art.191-1kk i art.275-1kk w zw.z art.11-2kk - 1 rok pozbawienia wolnosci. za czyn z art.274kk 6 miesiecy pozbawienia wolnosci . Kara łaczna : 1 rok i 3 miesiace pozbawienia wolnosci z warunkowym zawieszeniem jej wykonania na okres proby 4 lat oddanie w okresie proby pod dozór kuratora grzyna 100 stawek dziennych po 10 zł i obciazenie kosztami sprawy. Co moge dostac za te 2 sprawy ?? bo za ta druga to pisze ze w zawieszeniu a jak dostane za ta 1 w zawieszeniu to tą 2 co mam w zawieszeniu to odwieszą mi to i pójde siedziec czy moze byc tak ze dostane 2 razy zawiasy ?? proszę o pomoc i szybką odpowiedz