Witam.Mam dokładnie ten sam problem z be2.Każa mi płacic za konto z którego juz nie korzystam.a jakoś sobie nie przypominam że była tam opcja rezygnuję z opłaty a nawet jesli była nie pomyślałabym zeby takie coś wcisnac.Co mozna w tej sprawie zrobic?moga ta spawe zgłosic do windykacji?Za wszelkie informacje serdecznie dziękuję ;-)
Pozdrawiam.
a dokładnie to dostałam:
Nie otrzymaliśmy od Pani rezygnacji z automatycznego przedłużania. Żałujemy, że nie chce Pani więcej korzystać z naszego serwisu. Pani Konto Premium kończy się 19.07.2010.
Ostania opłata nie mogła jednak zostać pobrana z Pani konta.
Wycofanie się z umowy z be2 oraz anulowanie opłat nie jest możliwe, ponieważ rejestrując się zaakceptowała Pani automatyczne przedłużanie konta premium, a my nie otrzymaliśmy wcześniej od Pani rezygancji z automatycznego przedłużania umowy.
Może Pani uaktualnić dane dotyczące Pani karty na stronie dostępnej po zalogowaniu. W przeciwnym razie prosimy Panią o wpłacenie 239,40 PLN + 15,00 Euro (opłata bankowa) w ciągu najbliższych 7 dni roboczych na następujące konto:
be2 GmbH
HypoVereinsbank Muenchen
IBAN: DE52 7002 0270 0066 0529 07
BIC(Swift-Code): HYVEDEMM
kraj odbiorcy: Niemcy
WAŻNE: Proszę podać tylko i wyłącznie nazwę użytkownika w tytule przelewu.
W przeciwnym razie będziemy zmuszeni przeprowadzić rozliczenia inkasowe.
Po dokonaniu wpłaty zaległej opłaty za konto premium prosimy nas o tym poinformować, abyśmy mogli zatrzynać kolejne automatyczne przedłużanie konta premium.
Z wyrazami szacunku
Dominika Wierzbicka
Serwis klienta be2
Email:
serwisklienta@be2.pl
Randki i ogłoszenia matrymonialne w be2. Znajdź partnera!
be2 Znajdź Swoją drugą połówkę
PS: Przy każdej przysyłanej odpowiedzi prosimy o podanie dotychczasowego przebiegu wiadomości. W ten sposób możemy lepiej poznać historię problemu oraz udzielić precyzyjnej odpowiedzi na postawione pytanie. W normalnym przypadku kliknięcie przycisku Odpowiedz wstawia automatycznie tekst w dany Email.
be2 S..r.l. - 12, rue Jean Engling - L-1466 Luxembourg
Commercial Register Luxembourg, B 123206
Authorisation 118042/A
Directors: Andreas Etten, Dr. Robert Wuttke