be2 koniec umowy

• Autor wątku Autor wątku wojtek1415
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Martaaaaaaaa napisał:
Witam , niestety ja tez została oszukana. Czy jest tu ktoś kto złożył zawiadomienie na policję, rzecznika etc.? Ja mam zamiar to uczynić, może ktoś chce się dołączyć?
Ja chcem się dołączyć

Witam
Tak jak chyba wszyscy tutaj ,też zostałem oszukany ( dałem się oszukać ) przez portal be2. Jak każdy założyłem tam konto, wykupiłem premium próbne i po czasie przeczytałem ,ze to oszuści własnie tutaj.W celu uniknięcia bezprawnego pobierania pieniedzy z konta o którym przeczytałem na jednym z forum poświęconym tym oszustom od razu zablokowałem kartę. Minęły 4 miesiące i dostałem list ( własnie na niego patrze ) w którym pisze do mnie firma techmediafinaz i żąda uregulowania zaległości w postaci 130 euro 96 centów :D Grożą mi brakiem możliwości wzięcia w przyszłości kredytu , trafieniem do krajowego rejestru dłużników i obciążeniem kosztami ewentualnej sprawy sądowej.Ponadto chciałem powiedzieć ,ze nie używam tego gów.....go serwisu od momentu jego założenia ,a co lepsze spowodowane było to tym ,ze nie mogłem się tam zalogować.Pytanie moje teraz jest takie czy mam to zapłacić czy tez nie ?? Czy jak zapłacę to czy,znowu mi się nie powtórzytaka sytuacja za 3 miesiące??? Czy w ogóle takie listy nie powinny być jakoś podpisane ???

Witaj ja mam problem z be2 szukam pomocy. Nie wiem jak odstąpić od umowy i jak odzyskać pieniadze czy to możliwe? Już zablokowałam pobory z konta już nie dadzą rady mi ukraść pomożesz mi?

Witam,

Dołaczyłam do grona oszukanych osób przez portal be2.Zablokowałam płatność kartą,ale chciałam zrezygnwac i usunac konto.Prosze o pomoc na jaki numer fax lub w jaki sposób moge załatwić ta rezygnację.:mad:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót