Bezkarnośc sędziów

• Autor wątku Autor wątku przepal63
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

przepal63

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
Sędzia wraz z komornikiem "sprzedali" nieruchomośc bez wyceny za 10% wartości, naruszając szereg przepisów Kpc.
Zawiadomiłem prokuraturę o popełnionym przestępstwie i wniosłem o przesłuchanie mnie. Odmówiono w prokuraturze przesłuchania mnie i umorzono
postępowanie o wszczęciu śledztwa.

Jakie kroki mam poczynic w tej sprawie?

Po prostu - nie wierzę :wow:

To jest prawda i nie mogę pogodzic się z takim bezprawiem.

przepal63 napisał:
Sędzia wraz z komornikiem "sprzedali" nieruchomośc bez wyceny za 10% wartości, naruszając szereg przepisów Kpc.
Zawiadomiłem prokuraturę o popełnionym przestępstwie i wniosłem o przesłuchanie mnie. Odmówiono w prokuraturze przesłuchania mnie i umorzono
postępowanie o wszczęciu śledztwa.

Jakie kroki mam poczynic w tej sprawie?

Wrzuć nam proszę owe spiskowe postanowienie o odmowie wszczęcia śledztwa. BARDZO CHĘTNIE POCZYTAMY TEN BEZPRAWNY DOKUMENT.

Prokuratura odpisała że dokumenty, które posiada są wystarczające do zamknięcia sprawy.
Problem w tym, że istotne dokumenty zostały pominięte a dla mnie jako strony odmówiono przesłuchania.

przepal63 napisał:
Prokuratura odpisała że dokumenty, które posiada są wystarczające do zamknięcia sprawy.
Problem w tym, że istotne dokumenty zostały pominięte a dla mnie jako strony odmówiono przesłuchania.

Ale wrzucisz nam na net skan postanowienia??????????????????????????????????????????????????

Nie mogę ujawniac w internecie dokumentów z prokuratury.Co mam dalej zrobic, żeby ruszyc sprawę ?

przepal63 napisał:
Nie mogę ujawniac w internecie dokumentów z prokuratury.Co mam dalej zrobic, żeby ruszyc sprawę ?
wrzuć zamazując w programie graficznym dane osobowe, jednostkę prokuratury itp.

POWAŻNIE JESTEŚMY CIEKAWI TEGO BEZPRAWIA POLSKICH ORGANÓW ŚCIGANIA

Postaram się jutro to zrobic.

Na odmowę wszczęcia postępowania przysługuje zażalenie (tyle że jest dość krótki termin na jego złożenie).

Zażalenie na odmowę wszczęcia śledztwa zostało złożone w terminie w którym
wniosłem o przesłuchanie i przedstawienie dowodów na zasadzie art.307 par.3 i
art.315 kpk. Odbył się sąd nad postępowaniem przygotowawczym i sędzia stanowczo odrzucił moje zażalenie. Czytałem akta przed sprawą i tam było polecenie prokuratora - STANOWCZO ODRZUCIC ZAŻALENIE !

Brak podjęcia tematu - rozumiem , to jest zagrywanie z ogniem.

Pytam czy telewizja lub gazeta odważy się poruszyc ten problem ?
Jeśli tak to proszę o odpowiedż.

Delikatnie mówiąc, treść i ton Twoich wpisów niezbyt zachęca do dyskusji. Pozostawia wrażenie, że mocno subiektywnie i jakby nieco surrrealistycznie oceniasz okoliczności sprawy, o której piszesz. A w tej sytuacji trudno dyskutować. Oczywiście pisze tu tylko i wyłącznie o moich subiektywnych odczuciach. Mogą być one oczywiście zupełnie chybione.

Ja wiem że trudno uwierzyc w te opisane fakty, lecz wcześniej wspomniałem
że to jest prawda. Jeśli przestępcy rządzą krajem i prokuratura ich ukrywa
to policja może każdego wyrzucic z domu po wcześniejszym przystawieniu
pieczątki skorumpowanego sędziego !!!!!!!!!

To lepiej , żeby to była moja ostatnia wiadomośc . Sensacji to możecie używac
w amerykańskich filmach. Rzeczywistośc jest brutalna i pomysły na wkopaniu
przez podanie" urzędowych" dokumentów jest poniżej pasa. Aufwidersehen!!!

przepal63 napisał:
To lepiej , żeby to była moja ostatnia wiadomośc . Sensacji to możecie używac
w amerykańskich filmach. Rzeczywistośc jest brutalna i pomysły na wkopaniu
przez podanie" urzędowych" dokumentów jest poniżej pasa. Aufwidersehen!!!

:D

Pokaż swoją twarz

Powrót