L
lubiclubie
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam, mam 17 lat i podczas mojej wizyty w Anglii przyłapano mnie na bezmyślności. A mianowicie podczas wycieczki szkolnej mieliśmy czas wolny na Oxford Street i razem zkoleżankami postanowiłyśmy się rozdzielić w celu poszukiwania odpowiednich rzeczy dla nas. Co do dwóchrzeczy byłam pewna (kupiłam je), a nad kurtką owartości 25 ÂŁ postanowiłam się zastanowić wraz z dziewczynami. Szukałam ich po całym sklepie i wszystko mi wypadało z ręki, wiec kurtkę schowalam do torby z zakupami, a moją kurtkę i szalik do swojej torby. Nie mogłam się do żadnej z nich dodzwonic dlatego też wyjżałam przez drzwi w celu sprawdzenia czy nasza grupa ma zbiórkę i powrotem wróciłam dzwoniąc cały czas do koleżanki. Przyszedł ochroniarz i zabrał mnie na zaplecze. Opowiedziałam na spokojnie całą sytuację i podałam dane. Była także później zawołana moja opiekunka. Obyło się bez policji. Co w takim przypadku mi grozi? Jak mogę się wybronić? Skoro wszystko jest na kamerach, to czy będzie to sprawa przeszkadzająca mi przekraczać granicę?