Bezmyślność

• Autor wątku Autor wątku lubiclubie
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

lubiclubie

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam, mam 17 lat i podczas mojej wizyty w Anglii przyłapano mnie na bezmyślności. A mianowicie podczas wycieczki szkolnej mieliśmy czas wolny na Oxford Street i razem zkoleżankami postanowiłyśmy się rozdzielić w celu poszukiwania odpowiednich rzeczy dla nas. Co do dwóchrzeczy byłam pewna (kupiłam je), a nad kurtką owartości 25 ÂŁ postanowiłam się zastanowić wraz z dziewczynami. Szukałam ich po całym sklepie i wszystko mi wypadało z ręki, wiec kurtkę schowalam do torby z zakupami, a moją kurtkę i szalik do swojej torby. Nie mogłam się do żadnej z nich dodzwonic dlatego też wyjżałam przez drzwi w celu sprawdzenia czy nasza grupa ma zbiórkę i powrotem wróciłam dzwoniąc cały czas do koleżanki. Przyszedł ochroniarz i zabrał mnie na zaplecze. Opowiedziałam na spokojnie całą sytuację i podałam dane. Była także później zawołana moja opiekunka. Obyło się bez policji. Co w takim przypadku mi grozi? Jak mogę się wybronić? Skoro wszystko jest na kamerach, to czy będzie to sprawa przeszkadzająca mi przekraczać granicę?

hm.......jaka sprawa, skoro nawet policji nie wezwano?

No zapisali moje dane i numer paszportu

Powrót