... bezprawne zatrzymanie przez Policje

• Autor wątku Autor wątku cpsmk
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

cpsmk

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Przechodząc obok mojego bloku usłyszałem hałas wię podszedłem zobaczyc co się dzieje tam obok klatki kolegi zobaczyłem znajomych rozmawiających z policja podszedłem bliżej i chcąc dowiedzie sie od policjantów o co chodzi dostaje lekko tomfa w nerki po czym funkcjonariusze karzą się mi wylegitymować odpowiadam im ze wylegitymuje sie jesli podadza mi swoj nr sluzbowy i powiedze na jakiej podstawie albo pod jakim zarzytem chce ustalic moją tożsamowc moje zapytanie zostaje potraktowane jako stawianie oporu i odprowadzony zostaje do radiowozu prosząc ponownie o przedstawienie mi zarzutów zostaje zakuty w kajdanki i siłą wepchnięty do samochodu i dowieziony do izby wytrzezwien spod samej klatki gdzie mowilem ze tutaj mieszkam i nie bylem w stanie zagrazającemu sobie lub innym na izbie wykazało mi 1promil w wydychanym powietrzu po kilku godzinach zostaje przewieziony na komendę i zostaja przedstawione mi zarzuty odmowy wylegitymowania się i zakłócania ciszy nocnej gdzie jakikolwiek krzyk podniosłem dopiero podcas skuwania mnie na zienmi jak jakiegos bandytę CZY MOGE TERAZ COS Z TYM ZROBIC ? CZY ONI MIELI PRAWO TAK MNIE POTRAKTOWAĆ ?

ciezki temat, bo zapewne ubarwia caly przebieg w zeznaniach i notatkach urzedowych. Jezeli tego nie nagrales to masz pecha, w sadzie raczej Ci nie uwierza ze niedobrzy policjanci bez powodu Cie zamkneli, zwlaszcza ze byles pod wplywem % ..

Powrót