Błąd sklepu-zwrot platnosci

• Autor wątku Autor wątku Joanna_winiarska
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
J

Joanna_winiarska

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Dzień dobry,

Mam problem ze sklepem Media Expert. W zeszłą środę zakupiłam lodówkę, która następnego dnia przyjechała uszkodzona i zostałam zapewniona przez dostawcę, że kolejna dostawa będzie następnego dnia (w piątek). Niestety, po wielu telefonach z różnymi działami, lodówka dojechała dopiero w sobotę. Odbiór zużytego sprzętu, który był pierwotnie zaznaczony, nie został przypisany do ponowionej dostawy i czekałam kolejne dni, aż do tego wtorku. Dzisiaj rano, sprawdzając konto karty kredytowej, którą płaciłam za sprzęt, zobaczyłam, że dostałam zwrot całej kwoty za lodówkę. Zwrot doszedł 4 dni wcześniej, jednak nie mam powiadomień z tej karty. Zgłosiłam to mailowo niezwłocznie do sklepu, zaznaczając, że interesuje mnie tylko i wyłącznie sposób płatności, taki jak płaciłam- kartą/applepay’em, ponieważ, za przelew poniosę kolejne koszty, a po tym całym bałaganie z nimi nie zamierzam „dokładać” ani złotówki. Odpisali mi, że nie ma innej możliwości zapłacenia za sprzęt i muszę wysłać przelew. Czy mogą mnie do tego zmusić? Nie chce mieć problemów, ale dla mnie jest to nie poważne, że mają taki bałagan, a klient na tym cierpi.
Z góry dziękuję za odpowiedzi i życzę miłego dnia!

Załączniki

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.
Powrót