G
groudon
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Witam, wysłałem paczke kurierem, niestety zle wypełniłem i nie zaznaczyłem opcji "za pobraniem" co jest moim błędem. Paczka dotarła do kupującego, zadzwoniłem do niego i spytałem sie czy otrzymał paczke, potwierdził że przedmiot kupiony jest w paczce ale dostał go za darmo i nie musiał opłacać paczki. Zaproponowałem więc, aby wysłał mi pieniądze na konto bankowe i się zgodził. Na następny dzień zaczął sie wykręcac, że zadnej paczki nie dostał bo nie było go cały tydzien w domu.
Dowodami w sprawie są wiadomości z tym użytkownikem na portalu olx, zdjęcie potwierdzenia odbioru paczki, oraz nadanie paczki do kupującego.
Koniec konców ta osoba nie jest skłonna do zapłacenia pieniędzy, napisałem juz do centrum pomocy olx i czekam na odpowiedz, ale może również dowiem sie tu czegoś od was.
Jest szansa na odzyskanie tych pieniędzy? i jeżeli tak to jaka.
Dowodami w sprawie są wiadomości z tym użytkownikem na portalu olx, zdjęcie potwierdzenia odbioru paczki, oraz nadanie paczki do kupującego.
Koniec konców ta osoba nie jest skłonna do zapłacenia pieniędzy, napisałem juz do centrum pomocy olx i czekam na odpowiedz, ale może również dowiem sie tu czegoś od was.
Jest szansa na odzyskanie tych pieniędzy? i jeżeli tak to jaka.