Błagam o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

• Autor wątku Autor wątku Ewcia19_2007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
E

Ewcia19_2007

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
:(
Witam!
Sprawa wygląda tak:
Półtora roku temu zmarła moja mama z którą mieszkałam od urodzenia, po jej śmierci przejęłam mieszkanie PGM, ale dowiedziałam się ze jest zadłużenie, w tym samym roku urodziłam dziecko i chciałam zameldować narzeczonego (tak jak planowaliśmy jak nie wiedziałam o zadłużeniu), ale dostałam odpowiedź, że odmawiają zameldowania.Płacę mniejsze raty za zadłużenie bo nie mam tyle pieniędzy ale czynsz cały czas opłacam. W tym miesiącu wzieliśmy ślub, bo rodzicę juz teraz męża go wymeldowali i został bez meldunku! CZY W ZWIAZKU Z TYM ZE WZIELISMY SLUB I MAMY DZIECKO CZY PGM ZGODZI SIE NA JEGO ZAMELDOWANIE???????????
Proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sad:

2 klatki dalej sasiedzi maja wielkie mieszkanie 80tys zadluzenia ich syn wzial slub i zameldowali jego zone i dzieci. Ja mam zadluzenia 7 tys place czynsz i polowe raty zalduzenia, jestem zameldowana ja z dzieckiem na stale i nie mam zabranej umowy najmu. Słyszałam że biorąc ślub z ojcem naszego dziecka i skoro on nie ma meldunku PGM bedzie musial go zameldować.

Powrót