Błędny wpis w BIG INFOMONITOR.

• Autor wątku Autor wątku adam36i6
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

adam36i6

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam moja sprawa wyglada nastepujaco nie wiem czy dobrze trafilem jak nie to prosze o pokierowanie w odpowiedni dzial a zatem nastepujaco.

BIK wykazuje ze widnieje jako dluznik Zostalem zgloszony tam przez BIG INFOMONITOR.Nie jaka firma ,dane wierzyciela to PRESCO INVESTMENTS S.A R.L. zglosila mnie wykorzystujac moj prywatny pesel i podajac dziwne i blizej mi nie znane dane nigdy w zyciu nie mialem doczyniena ani kontaktu z owymi firmami etc.Wraz z zona staramy sie o kredyt mieszkaniowy a okazuje sie ze widnieje jako dluznik gdzie wczesniej dotad nie zaciagalem ani nie spalcalem zadnych kredytow etc tym bardziej moje niezapokojenie ta sprawa.Podejrzewam ze ktos poslyzyl sie moim prywatnym nr pesel czy jest ktos w stanie mi pomoc , pomoc prawnika ??.z gory dziekuje

A może brałeś jakis telefon na abonament? I nie spłacałeś, jakas tv kablowa lub satelitarna. Jest wiele innych mozliwosci trafienia do BIK nie tylko kredyt.
Sprawdź dokladnie.

Wysłane z mojego SM-T585 przy użyciu Tapatalka

nie posiadalem niestety nic ani abonamentu ani tv nic z tym zwiazane. Dane dluznika roznia sie od rzeczywistych tylko pesel sie zgadza reszta jest z kosmosu.

Ja bym w takim razie poinformował prokuraturę.

A co to zmieni ? Pewnie i tak umorzą postępowanie ...

Sensowniej wytoczyć jakieś powództwo na drodze cywilnej o nakazanie usunięcia wpisu czy coś w tym typie.

Powrót