M
ManiekVariat
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam moze najpierw wpisze tresc rozmowy ktorej sprawa dotyczy:
gracz x:Jak można napisac do admina?
gracz x:Z problemem z botami
gracz y:a co przestal ci dzialac
?
gracz z:to pisz do supportu niech ci odblokuja bota
ja :
CM_xxx:gracz x klikasz pomoc i tam masz skontaktuj się z naszą pomocą techniczną.
gracz z: support ma pomagac bo bot nie dziala dobre
gracz x: dziekuje all
gracz x: kolega jedzie na bocie 24 na dobe
gracz x: ma najlepsze rzeczy
ja : witam mam problem dostalem od kolegi bota ale nie wiem jak go wlaczyc - (wyslij) - support DO
Oczywiscie w grze nie wolno korzystac z programow wspomagajacych (botow). Moja wypowiedz CM potraktowal tak:
Zostałeś zbanowany przez admina Administrator! Reklamy. 6.b) Reklamy typu "dam uridium", "tanie uridium", "Sprzedam statek za smsa" oraz inne formy wyłudzania doładowań lub próby kradzieży kont podawanie kodu BIG.6.c) Reklamy typu - "oddam konto/statek" , "zamienię konto/statek" KARA - Ban czatu na 30 dni + Ban na konto w grze! CM_xxx[/COLOR
Na forum gry znajduje sie regulamin czatu w ktorym znalazlem punkt:
§13. BOT
Próba dania, otrzymania, zapytania o niedozwolone programy wspomagające grę .
Kara - Ban do 30 dni
Pytanko moje brzmi czy mozna w sposob prawny domagac sie odblokowania nieslusznie zablokowanego czatu w grze? W tej grze wymagany jest czat
Jestem czlonkiem premium w tym serwisie moja wypowiedz byla zartobliwa jak widac. Nie dawalem sprzedawalem ani nie wyludzalem zadnego uridiom ani innych czy swoich kont.Nie uzywalem takze zadnych botow nie dawalem ich i nie otrzymywalem. Dodam ze tworzac konto w tym serwisie akceptuje sie OWH (ogolne warunki handlowe) ktore nie mowia nic o punktach regulaminu czatu stworzonego przez CM'ow tej gry, a nie regulamin czatu.
Prosze o powazne odpowiedzi poniewaz chce sie jak bedzie trzeba udac z tym do radcy prawnego. Jest to jakby nie bylo ograniczenie mojej wolnosci, bez zadnego powodu.
gracz x:Jak można napisac do admina?
gracz x:Z problemem z botami
gracz y:a co przestal ci dzialac
gracz z:to pisz do supportu niech ci odblokuja bota
ja :
CM_xxx:gracz x klikasz pomoc i tam masz skontaktuj się z naszą pomocą techniczną.
gracz z: support ma pomagac bo bot nie dziala dobre
gracz x: dziekuje all
gracz x: kolega jedzie na bocie 24 na dobe
gracz x: ma najlepsze rzeczy
ja : witam mam problem dostalem od kolegi bota ale nie wiem jak go wlaczyc - (wyslij) - support DO
Oczywiscie w grze nie wolno korzystac z programow wspomagajacych (botow). Moja wypowiedz CM potraktowal tak:
Zostałeś zbanowany przez admina Administrator! Reklamy. 6.b) Reklamy typu "dam uridium", "tanie uridium", "Sprzedam statek za smsa" oraz inne formy wyłudzania doładowań lub próby kradzieży kont podawanie kodu BIG.6.c) Reklamy typu - "oddam konto/statek" , "zamienię konto/statek" KARA - Ban czatu na 30 dni + Ban na konto w grze! CM_xxx[/COLOR
Na forum gry znajduje sie regulamin czatu w ktorym znalazlem punkt:
§13. BOT
Próba dania, otrzymania, zapytania o niedozwolone programy wspomagające grę .
Kara - Ban do 30 dni
Pytanko moje brzmi czy mozna w sposob prawny domagac sie odblokowania nieslusznie zablokowanego czatu w grze? W tej grze wymagany jest czat
Prosze o powazne odpowiedzi poniewaz chce sie jak bedzie trzeba udac z tym do radcy prawnego. Jest to jakby nie bylo ograniczenie mojej wolnosci, bez zadnego powodu.