Bocian

• Autor wątku Autor wątku ikki13
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
I

ikki13

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Witam mam pewien problem wypadło tak że nie miałem pieniędzy przez miesiąc by zapłacić bocianowi od tamtej pory cały czas dzwoni nie ustanie dziś rano o 5 zaczął z całej siły pukać w drzwi po nie otworzeniu usłyszałem słowa "spotkamy się na schodach kolego" dla mnie to już jest nękanie ,proszę o sugestie z góry dziękuje

O 5 rano to się wzywa Policję jak ktos Ci się dobija.

Zapłać zaległości i będzie po sprawie.

ikki13 napisał:
by zapłacić bocianowi od tamtej pory cały czas dzwoni
Podeślij mu jakieś żaby to się uspokoi :)
Jesteś pewny że to była 5 rano? Jeśli tak, to naprawdę był wyjątkowy debil, którego dla przykładu należałoby co nieco podregulować.

marian.pazdzioch napisał:
Podeślij mu jakieś żaby to się uspokoi :)
Jesteś pewny że to była 5 rano? Jeśli tak, to naprawdę był wyjątkowy debil, którego dla przykładu należałoby co nieco podregulować.

To była 5.40 ale nadal nie 6 i co masz na myśli pisząc żaby? :)

Może bocian głodny był? :D

W sumie :D a tak wgl to jest 2 pożyczka u nich wziąłem 1000 odjęli 300j ako ratę i jest 1400 do oddania z 1700 set i czy mogę iść do wiezienia?

ikki13 napisał:
i czy mogę iść do wiezienia?
Niby dlaczego masz iść do więzienia? Jeśli nie jest to wyłudzenie to nie ma sprawy karnej i dalszych konsekwencji.

Niby dlaczego masz iść do więzienia? Jeśli nie jest to wyłudzenie to nie ma sprawy karnej i dalszych konsekwencji.

Ten człowiek chyba kierownik wyjechał mi z tekstem że to trafi do prokuratora i że to podlega pod wyłudzenie pożyczali mi 1000 i zapłaciłem tylko 300 w sumie sami odciągnęli jako 1 rata

ikki13 napisał:
Ten człowiek chyba kierownik wyjechał mi z tekstem że to trafi do prokuratora i że to podlega pod wyłudzenie
Rata zapłacona? Więc wyłudzenia nie ma, jeśli kwity były w porządku.
Tak zazwyczaj straszą, by zrobić wrażenie.

Powrót