Bójka w Knajpie

• Autor wątku Autor wątku unnamed2875
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
U

unnamed2875

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam otóż mam bardzo poważny problem bo chciał bym wrócić do Wielkiej Brytanii do Pracy niestety nie wiem czy jest to możliwe bez konsekwencji,sytuacja wyglądała tak jakieś 2lata temu byłem w Anglii pewnego weekendu z kolegami wyszliśmy do knajpy zabawić się,niestety gdy wyszliśmy kolega zaczepił jakiś dwóch chłopaków i spuścił im łomot,ci natomiast uciekli i poprosili o pomoc starszych kolegów wtedy zaczeła się bójka goście zostali przez nas pobici i została wezwana policja,policja nas zatrzymała na jakieś 24h wypuścili nas ze względu iż zgodziliśmy się aby nas nagrali nasza odzież została zatrzymana jako dowody rzeczowe,no i po wyjściu z (dołka) czy jak to nazywa się w Anglii mieliśmy akurat wykupione bilety do Polski bo mieliśmy jechać do rodzin na odwiedziny,no niestety jak już znaleźliśmy się w Polsce nie miałem odwagi wrócić do Anglii wiem tyle że policja kilka razy była u nas na mieszkaniu po tym jak już byliśmy w polsce.

Interesuje mnie czy wiecie co mi grozi za tą całą bójkę i czy jak bym chciał wrócić do Anglii to Policja mnie zatrzyma automatycznie i czy za takie coś trafię do Brytyjskiego więzienia ?

Proszę o odpowiedź na moje pytanię bo zależy mi na powrocie do Brytanii Ponieważ mam bardzo dobrą ofertę pracy.

To zależy jak ułożyło się postępowanie.

Niestety gdy zostaliśmy zwolnieni z aresztu automatyczne wyjechaliśmy do polski i w tym największy problem że nie wiem na czym teraz stoję... może jakaś rada ?

PIerwsze co nalezy zrobic, to pojsc do dowolnego prawnika, dowiedziec sie, czy ENA przypadkiem nie poszla ( europejski nakaz aresztowania ). Zalezy, jak mocno uszkodziliscie tych kolesi. Od gbh sec 20 zaczynaja sie eny. Jak bedzie ena, to raczej napewno pojdziesz siedziec a potem deport. Musisz sobie znalezc prawnika, ktory sie dla Ciebie wszystkiego dowie.

MUsiales dostac jakis kwitek, jak Cie wypuszczali z aresztu. Tam bedzie napisane, jakie masz zarzuty.

maciek801 napisał:
PIerwsze co nalezy zrobic, to pojsc do dowolnego prawnika, dowiedziec sie, czy ENA przypadkiem nie poszla ( europejski nakaz aresztowania ). Zalezy, jak mocno uszkodziliscie tych kolesi. Od gbh sec 20 zaczynaja sie eny. Jak bedzie ena, to raczej napewno pojdziesz siedziec a potem deport. Musisz sobie znalezc prawnika, ktory sie dla Ciebie wszystkiego dowie.

MUsiales dostac jakis kwitek, jak Cie wypuszczali z aresztu. Tam bedzie napisane, jakie masz zarzuty.

W tym problem że ja już jestem w Polsce automatycznie jak wypuścili mnie z aresztu zabugowałem bilet do Polski i dwa dni później znalazłem się w Polsce tak dostałem kartkę jakąś ale niestety w nerwach ją wyrzuciłem jak tylko wyszedłem z aresztu nawet nie przeczytałem kartki ;/ zależy mi na powrocie do Anglii ale niestety strach jechać jak się nie wie w jakiej się jest sytuacji ;/ Proszę dokładnie doradzić co mam zrobić... mało się znam na tym nigdy nie miałem problemów z prawem zwłaszcza w Anglii :x

Niestety nie pamiętam jak ostro dostali ;/ wiem tylko że został ich rower po tej akcji i oni uciekli a my ten rower wywaliliśmy do Docks zdarzenie miało w miescie Preston Docks wiem tylko że ja uderzyłem dwie osoby i wywaliłem ten rower do docku,zostaliśmy zwolnieni z aresztu dzięki temu że zgodziliśmy się na zrobienie nam nagrań twarzy.

Ostatnia edycja:
Powrót