P
poszukacz
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Witam. W dniu dzisiejszym dostałem mandat za brak biletu. Sprawa wyglądała tak ze jechałem najpierw jednym autobusem, kierowca nie mial biletu, automat był zepsuty, po 3 przystankach wysiadłem i po czekałem na inny autobus. W kolejnym autobusie okazało się ze jest taka sama sytuacja.. dodam że kiosku ani automatu na zewnątrz nie było. No i mając w pamięci to ze na tej linii (217) jest mało kanarow postanowiłem jechać dalej. Oczywiście ktoś chciał I 2 przystanki dalej wsiedli kontrolerzy. . Na nic nie zdały się moje tłumaczenia. Mandat i 7 dni ze zniżka.
Bylem już w punkcie obsługi pasażera lecz dostałem tylko informacje ze mogę napisać pismo i za 30 dni dadzą odpowiedz.. kamery w autobusach były.
Czy miał już ktoś podobna sytuacje ? Warto się odwoływać? Jeżeli nie przyjmą będę miał do zapłaty 100 zł więcej. .
Bylem już w punkcie obsługi pasażera lecz dostałem tylko informacje ze mogę napisać pismo i za 30 dni dadzą odpowiedz.. kamery w autobusach były.
Czy miał już ktoś podobna sytuacje ? Warto się odwoływać? Jeżeli nie przyjmą będę miał do zapłaty 100 zł więcej. .