B
bohens
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 6
Witam. Na walentynki moja dziewczyna kupiła mi pada do konsoli. Przyszedł (pomijam, że podróbka - cena była w miarę ok) bez paragonu. Poprosiłem o dosłanie I otrzymałem odpowiedź, że dostanę go na maila. Poprosiłem o dosłanie w formie drukowanej ale sprzedawca napisał, że dostanę jeśli wyślę 10 zł. Po mojej odpowiedzi zostałem wyzwany od ,,frajerow" i ,,wsiurow", cena podskoczyła do 20zl i otrzymałem coś w podobie paragonu na maila wystawiony na 24 lutego (zakup miał miejsce 15 lutego, wysyłka 20 lutego). Nie skłamię jak powiem, że trochę mnie zdenerwował i pytam czy mogę coś z tym zrobić? Chce mieć paragon (gwarancja, z ktorej i tak zapewne nie skorzystam) w wersji drukowanej. Dodam tylko ze paragon jest wystawiony na adres z Wielkiej Brytanii, na allegro lokalizacja jest podana jako Warszawa a paczka przyszła z jakiejś innej miejscowości w Polsce. Sprzedający ma prawo do wystawiania takich opoznionych paragonów na maila (prześle screena jak wrócę z uczelni) jako osoba z UK i handlowania w Polsce?