brak przelewu kindergeld

• Autor wątku Autor wątku lena26xs
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

lena26xs

Użytkownik
Odpowiedzi
79
witam,czy familienkasse może bez żadnej informacji wstrzymać wypłatę kindergeld?

Dołączam się do pytania:( Juz 16 a przelewu nie ma:(

Mój przelew powinien być na koncie 13 ale go nie ma tylko szkoda że nie poinformowali mnie listownie:(

mnie też nie poinformowali,także u mnie powinien być 13. i co teraz? pisałą pani do FK??

Nie nie pisałam ,nie wiem co teraz robic z tym wszystkim ale nam niespodzianke przed swietamii zrobili:(

a wysłali pani ankietę? jesli tak to kiedy?

Tak wysłali 3 miesiace temu wypelnilam ja i zaraz odeslalam myslalam ze jest ok skoro pieniazki przychodziły a tu niespodzianka nie wiem o co chodzi...

to dokładnie tak jak u mnie, nie wiem co robić

Witam,:confused: u mnie to samo napiszcie jak coś już wiecie

no ja pisałam do Familienkasse emaila z zapytaniem o co chodzi,ale wątpie że odpowiedzą,

Witam, dostały panie w końcu te przelewy bo ja miałam mieć w grudniu 21 na koncie i do tej pory nic..:(

czy jest w ogóle jakiś sposób żeby się dowiedzieć kiedy i czy w ogóle będzie ? bo nie wiem zbytnio co z tym zrobić

no podobno wnioski nasze przekazane zostały do Bautzen także na pewno wypłat Kg szybko nie będzie:x

od kilku lat dostaję rodzinne z niemiec i dziwne, że nawet nic nie przysłali.. :/ sama musiałam znaleźć informacje w internecie , że coś jest nie tak. To niepoważne

też sie po nich tego nie spodziewałam, pisałam nawet emaila do FK ale nic....no ja według numeru powinnam mieć jutro przelew

ale za styczeń.. a kasa z grudnia ? ciekawe jak to będzie

Powrót